Οικονομια

Τα ξενοδοχεία Grecotel εμπιστεύονται τη Σερραϊκή εταιρεία «Αφοί Βαλή Ο.Ε.» για την ανακαίνισή τους! (ΦΩΤΟ)

Οι Αφοί Βαλή είναι εδώ και χρόνια απ' τους κορυφαίους στο χώρο της κατεργασίας μαρμάρου - και η συνεργασία τους με τον επιτυχημένο ξενοδοχειακό Όμιλο Grecotel πιστοποιεί το υψηλό τους επίπεδο!  
Μετά τα εξαίρετα δείγματα δουλειάς που έδωσε στην περάτωση της ανακαίνισης του ξενοδοχείου Pella Beach στην Χαλκιδική, η Σερραϊκή εταιρεία «Αφοί Βαλή Ο.Ε.» συμβάλλει σημαντικά σ' ένα ακόμη εντυπωσιακό έργο: την αναβάθμιση από τα 4 στα 5 αστέρια του ξενοδοχείου Grecotel Olympia Riviera and Aqua Park, το οποίο βρίσκεται στα Λουτρά Κυλλήνης!

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι Αφοί Βαλή κοσμούν με τα μάρμαρά τους και άλλα δυο ξενοδοχεία, που βρίσκονται στο ίδιο συγκρότημα, με μαρμάρινα στρογγυλά τραπέζια στα Lobby και μαρμάρινες σκάλες! Πρόκειται για τα Olympia Oasis και Mandola Rosa!

Τέλος, οι Αφοί Βαλή έχουν βάλει τη «σφραγίδα» τους στη ριζική ανακαίνιση και επέκταση του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος Grecotel Corfu Imperial!

Διαμορφωμένα σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, την υψηλή αισθητική και τη διακριτική πολυτέλεια, τα ξενοδοχεία της Grecotel φέρουν πλέον και την υπογραφή της εταιρείας «Αφοί Βαλή Ο.Ε.», προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διαμονής!

Πάρτε μια μικρή «γεύση» απ' τη δεξιοτεχνία της εταιρείας «Αφοί Βαλή Ο.Ε.» στην κατεργασία μαρμάρων και γρανιτών, που, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία, την έχουν αναδείξει ως κορυφαία στο είδος της!

ΑΦΟΙ ΒΑΛΗ Ο.Ε.

  • Λευκώνας Σερρών
  • Tel. +30 2321038909
  • Fax: +30 23210 47323
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web: https://www.vali.gr/

Κάντε like στη σελίδα της εταιρείας Αφοί Βαλή Ο.Ε. στο Facebook!


Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.