Οικονομια

Σέρρες: Πρωταθλήτρια πωλήσεων σε τρεις Νομούς η TOYOTA Ουστριάς!

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ), για μια ακόμα φορά, η ΤΟΥΟΤΑ τερμάτισε πανελλαδικά, στην πρώτη θέση των συνολικών πωλήσεων, ταξινομώντας 12.866 Ι.Χ. επιβατικά και φορτηγά, σε σύνολο αγοράς 110.336 αυτοκινήτων, κατακτώντας μερίδιο 11,7%...

Την ίδια επιτυχημένη πορεία είχε και η Ουστριάς α.ε. καθώς πούλησε 198 Ι.Χ. επιβατικά στους νομούς Σερρών, Καβάλας και Δράμας σε σύνολο 1.627 αυτοκινήτων με μερίδιο 12,2%. Ακόμα καλύτερη ήταν η εικόνα στα Ι.Χ. φορτηγά, αφού με μερίδιο 26,7%, αναδεικνύεται στον αδιαφιλονίκητο ηγέτη της κατηγορίας, με 59 ταξινομήσεις σε σύνολο 221 αυτοκινήτων στην ίδια περιοχή.

Η Ουστριάς α.ε. θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους εσάς που με την επιλογή σας αναδείξατε την εταιρία μας ως τον μεγάλο πρωταθλητή της περιοχής. Υπόσχεση όλων των ανθρώπων μας και στρατηγικός στόχος της διοίκησης ήταν και παραμένει η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας το γεγονός πως το 2019 αποτελεί έτος ορόσημο για την εταιρία μας καθώς συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ίδρυση της. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια, αφού χωρίς εσάς δεν θα ήταν εφικτό να φτάσουμε ως εδώ, αλλά και τους ανθρώπους μας για την προσήλωσή τους και σας καλούμε να παραμείνετε συντονισμένοι γιατί το 2019 θα είναι μια χρονιά γεμάτη εκπλήξεις, εκδηλώσεις και φυσικά νέα μοντέλα.

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.

Ο Καιρός

Cloudy

3°C

Σέρρες

Cloudy

Humidity: 54%

Wind: 19.31 km/h

  • 04 Jan 2019

    Snow Showers 3°C 1°C

  • 05 Jan 2019

    Mostly Cloudy 2°C -4°C