Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Στοιχημα

Σέρρες: Η πρόταση του ΒΕΤατζή για τον νικητή στο Euro 2020

Προφανώς δεν χρειάζεται κανείς να είναι ιδιοφυία για να γνωρίζει πως η πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία έχει το καλύτερο ρόστερ και είναι το μεγάλο φαβορί. Πότε όμως υπήρξε η συγκεκριμένη διοργάνωση, τουρνουά των φαβορί; Αν ήταν έτσι Δανία, Ελλάδα και κάμποσες ακόμη δεν θα έπρεπε καν να είναι παρούσες στα τελικά. Οπότε συνιστούμε ψυχραιμία. Επίσης, δεν κατανοοούμε καθόλου πως γίνεται να παρουσιάζεται -επίσης ως φαβορί- η Αγγλία. Ασφαλώς και όλα τα σερί είναι για να σπάνε αλλά από που κι ως που έπειτα από τόσες αποτυχίες να είναι φαβορί;
Σπουδαία ρόστερ για Πορτογαλία (εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης ας μην λησμονούμε) και Ισπανία, πάντα δυνατή στα μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού η Ιταλία και προφανώς συγκαταλέγεται στους επίδοξους μνηστήρες του τροπαίου η Γερμανία. Μια από τις Γερμανία, Πορτογαλία και Γαλλία, όποια (ενδεχομένως) αποκλειστεί ως 3η από τον όμιλο του θανάτου, θα είναι το πρώτο μεγάλο θύμα της διοργάνωσης, ενώ θα έχει ενδιαφέρον πως θα παρουσιαστούν όσες προκριθούν από τις συγκεκριμένες τιτανομαχίες.

Θα προτείνουμε ως τεράστιες εκπλήξεις Τουρκία και Πολωνία, θα είναι ποδοσφαιρική ύβρις να μην υπολογίσει κανείς το Βέλγιο και να ξεχάσει τους Ολλανδούς. Αλλά θα προτείναμε επίσης ως αουτσάιντερ τους Ισπανούς οι οποίοι ασφαλώς κι έχουν όλα τα φόντα για να πάνε μέχρι το τέλος της διαδρομής. Ενδιαφέρουσα και η απόδοση της δευτεραθλήτριας κόσμου Κροατίας.
Tags:

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.