Η Φαίη Σκορδά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στο «τιμόνι» της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΪ, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Η γνωστή παρουσιάστρια μέχρι και πριν λίγο καιρό, κρατούσε «κλειστά» τα χαρτιά της, όσον αφορά τα επαγγελματικά της βήματα. Βέβαια η Φαίη Σκορδά είναι από τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης που κρατά μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας και την οικογένειά της. Γνωρίζουμε πως η παρουσιάστρια ξεκίνησε τα βήματά της στο χώρο από τη Θεσσαλονίκη, τον γάμο την με τον Γίωργο Λιάγκα, την επιτυχία στον ΑΝΤ1 και τον μετέπειτα χωρισμό της.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν πολλοί είναι πως η Φαίη Σκορδά έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό.

Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά: Ποιος είναι ο αδερφός της γνωστής παρουσιάστριας

Ο λόγος για τον Νότη Σκορδά ο οποίος γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου του 1978, είναι γιατρός ακτινολόγος και δύο χρόνια μεγαλύτερος της παρουσιάστριας.

Ο αδερφός της παρουσιάστριας σπούδασε Ιατρική στην Ιταλία και τα τελευταία χρόνια εργάζεται και ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που τον μπερδεύουν κατά καιρούς με τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς μοιάζει αρκετά με τον παρουσιαστή και πρώην σύζυγο της Φαίης Σκορδά, ενώ κι αυτός, όπως και ο γνωστός παρουσιαστής, έχει αδυναμία στις μηχανές!

Ο Νότης Σκορδάς ασχολείται με το μπάσκετ, ενώ αγαπά τη μουσική και παίζει ερασιτεχνικά κλαρίνο. «Ο Νότης είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, αγαπάει πολύ τη Φαίη, αλλά όχι τόσο τα φώτα της δημοσιότητας» εξομολογείται άνθρωπος που τον γνωρίζει.

Πηγή: enimerotiko.gr