Το Noor 1 Eau de Parfum είναι η ουσία της θηλυκότητας. Μέσα από ένα προσεκτικά επιλεγμένο μείγμα εκλεπτυσμένων ευωδιών, το άρωμα γιορτάζει την ελευθερία και την αγάπη.

Το γλυκό Λίτσι αναμιγνύεται με τον ζωηρό παλμό της Γαρδένιας, που ισορροπείται από τις νότες της Βιολέτας. Στην καρδιά του αρώματος, ένα τολμηρό μπουκέτο από Τουμπερόζα, Παιώνια και Γιασεμί αντισταθμίζεται από τον μυστηριώδη αισθησιασμό των σπόρων Τόνκα.

Σε συμφωνία με όλα τα αρώματα της Noor, το αστέρι του Noor 1 Eau de Parfum είναι το Τριαντάφυλλο, προσθέτοντας ένα έντονο ρομαντικό στοιχείο στο άρωμα. Το περιβόητο ως «Βασιλιάς των Λουλουδιών» Τριαντάφυλλο, στην κλασική μυθολογία συνδέεται, τόσο με τη ρωμαϊκή θεά Venus, όσο και με την ελληνική θεά Αφροδίτη.

Το Noor 1 ενισχύεται από ξυλώδεις νότες Βετιβέριας και Πατσουλί, με τη Βανίλια να δίνει ένα τολμηρό, απολαυστικό φινίρισμα που διαρκεί. Περιβάλλεται από ένα περίτεχνα διακοσμημένο επιχρυσωμένο μπουκάλι με ασορτί πώμα, με το σχέδιο να ολοκληρώνεται με το εμβληματικό λογότυπο της κορώνας της Noor.

Ένα must-have για την εποχή του φθινοπώρου, αυτό το απαλό, αισθησιακό, ανατολίτικο λουλουδένιο άρωμα είναι ο ιδανικός συνοδός σε δροσερό καιρό. Με ένα εντυπωσιακό μπουκάλι, το κομψό, συμπαγές του δοχείο είναι από μόνο του αρκετό για να δελεάσει τους θιασώτες του Noor.

Μοντέρνο και ευκολοφόρετο, το άρωμα είναι κατάλληλο για το γραφείο, ενώ μια πιο έντονη εφαρμογή του, θα το έκανε ιδανικό για βραδινές ώρες.

Δέσμευση Βιωσιμότητας της Noor

Η Noor ανακοίνωσε πρόσφατα τα σχέδιά της που ευθυγραμμίζονται με τους στόχους που περιγράφονται στη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα, η οποία καθορίζει τον στόχο της διατήρησης της μέσης παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας κάτω από τον 1,5 βαθμό Κελσίου.

Κατά την εφαρμογή αυτού του φιλόδοξου προγράμματος, η Noor θα ασχοληθεί με κάθε πτυχή των εργασιών της, συμπεριλαμβανομένων των αλυσίδων παραγωγής, της λιανικής πώλησης και της εφοδιαστικής αλυσίδας. Η εταιρεία καλλυντικών στοχεύει σε:

  • Μετάβαση σε 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
  • Μεείωση των εκπομπών άνθρακα σε όλες τις λειτουργίες
  • Αντιστάθμιση όλων των υπολειμματικών εκπομπών άνθρακα

Εφαρμόζοντας ισχυρές πολιτικές εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Noor έχει επιτύχει να έχει ισχυρή φήμη στην καταπολέμηση της περιβαλλοντικής και κοινωνικής αδικίας. Η εταιρεία βασίζεται στην θεμελιώδη πεποίθηση ότι οι επιχειρήσεις πρέπει να είναι μια δύναμη για το καλό, οδηγώντας τις θετικές αλλαγές στον κόσμο.

Ως επιλέξιμος εργοδότης, στις βασικές αξίες της Noor είναι να διασφαλίζει ότι λειτουργεί ηθικά και δίκαια σε όλες τις επιχειρήσεις της. Στον 21ο αιώνα, καμία επιχείρηση δεν πρέπει να δραστηριοποιείται απλώς με το να μην βλάπτει το περιβάλλον ή να μην αντιμετωπίζει άδικα τους εργαζόμενους. Η Noor εκτιμά ότι κάθε εταιρεία πρέπει να συναλλάσσεται από ηθική θέση, αναγνωρίζοντας ότι το κοινό έχει το δικαίωμα να περιμένει δικαιοσύνη και ορθή διαχείριση των πόρων από τις εταιρείες που το προμηθεύουν.