Το GoetheInstitut Thessaloniki σας προσκαλεί να μάθετε γερμανικά και να αποκτήσετε το πολυπόθητο πτυχίο γερμανικών από την άνεση του σπιτιού σας, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε!

Από τις 26 Σεπτεμβρίου αρχίζουν τα νέα online live τμήματα γερμανικών ενηλίκων που προσφέρει το Goethe-Institut Thessaloniki! Τα διαδικτυακά  live μαθήματα απευθύνονται σε άτομα που γνωρίζουν ήδη γερμανικά και ενδιαφέρονται να δώσουν εξετάσεις για τα πτυχία Goethe- Zertifikat C1 και για το ανώτατο πτυχίο γερμανικών: Goethe- Zertifikat C2!

 

Γιατί να επιλέξετε διαδικτυακά live μαθήματα γερμανικών

Επιλέγοντας τα live διαδικτυακά μαθήματα γερμανικών έχετε μόνο πλεονεκτήματα: Παρακολουθείτε μέσω της πλατφόρμας Zoom τα μαθήματα από την άνεση του σπιτιού σας, χωρίς να χάνετε χρόνο, ούτε έξτρα χρήματα, ενώ παράλληλα έχετε την ίδια εμπειρία μαθήματος σαν να βρισκόσασταν σε μία αίθουσα!

 

Γιατί να επιλέξετε το GoetheInstitut Thessaloniki

 

Επιλέγοντας το Goethe-Institut Thessaloniki εξασφαλίζετε την κορυφαία ποιότητα μαθήματος και τη βαθιά γνώση της γλώσσας. Άλλωστε, η εκπαιδευτική ομάδα αποτελείται από γερμανόφωνους καθηγητές που αγαπούν τη γλώσσα και γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τη γερμανική κουλτούρα. Επιπρόσθετα, χρησιμοποιούν καινοτόμες εκπαιδευτικές μεθόδους, με αποτέλεσμα να εμβαθύνετε στις γνώσεις που έχετε ήδη αποκτήσει και να εξασκηθείτε αποτελεσματικά στον προφορικό λόγο.

 

Διαδικτυακά, αλλά Goethe-Institut Thessaloniki!

 

Παρόλο που το μάθημα γίνεται εξ αποστάσεως, θα διαπιστώσετε πως δεν υστερεί σε τίποτα από το διά ζώσης μάθημα! Ο καθηγητής σας στηρίζει σε όλες τις φάσεις της εκμάθησης, ενώ η διαδικτυακή σας τάξη θ’ αποτελείται από μαθητές που βρίσκονται σε διάφορα μέρη της Βόρειας Ελλάδας. Με άλλα λόγια, θα έχετε την αξιοπιστία του Goethe-Institut Thessaloniki στο… σπίτι σας!

 

Παρακολουθώντας το τμήμα Γ1 μπορείτε να δώσετε εξετάσεις για τα πτυχίο Goethe- Zertifikat C1, ενώ παρακολουθώντας το τμήμα Γ2 μπορείτε να δώσετε εξετάσεις και για το ανώτατο πτυχίο γερμανικών Goethe- Zertifikat C2! Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται επίσης στο Goethe Institut Thessaloniki, καθώς λειτουργεί και ως εξεταστικό κέντρο!

 

100 ευρώ έκπτωση στα νέα τμήματα!

Για τα νέα online live τμήματα Γ1 και Γ2 ισχύει έκπτωση 100 ευρώ, χρησιμοποιώντας τον κωδικό OLU22! Κάντε σήμερα την εγγραφή σας εδώ.

 

Τα μαθήματα αρχίζουν στις 26 Σεπτεμβρίου!