Μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Μίνα Αρναούτη, με αφορμή την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται μέχρι σήμερα η ίδια για τον χαμό του Παντελή Παντελίδη.

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει έξι χρόνια από το μοιραίο ατύχημα που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το σοκ.

Η νεαρή κοπέλα εξακολουθεί να κάνει επεμβάσεις, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία της, με τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για το περιστατικό να μην έχουν τελειωμό.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο story της:

«Όταν μεθύσεις και σε βιάσουν είσαι κρίμα και αδικημένη, ακόμα κι αν ο εισαγγελέας αποφάσισε ότι είπες ψέματα και δεν υπήρξε βιασμός. Αν πιείς όμως και μπεις σε μεθυσμένο οδηγό (ενώ δε φαινόταν) και κάνεις 18 χειρουργεία, ακόμα κι αν ο εισαγγελέας αποφασίσει ότι έλεγες την αλήθεια, τότε λένε καλά να πάθεις κι ας μην έμπαινες.

Δεν ζούμε σε έναν δίκαιο κόσμο. Τα δικαστήρια πρέπει να αποφασίζουν ανάλογα με τα γούστα και τις τάσεις της εποχής όπως φαίνεται. Τώρα είναι μόδα το metoo, τότε ήταν μόδα ο Παντελίδης. Εγώ θα πω ένα #με τη δικαιοσύνη», έγραψε σε ανάρτηση που δημοσίευσε σε στόρι στο προφίλ της η Μίνα Αρναούτη.

Πηγή: enimerotiko.gr