Μια νεαρή γυναίκα εξομολογείται πως απάτησε τον σύζυγό της, με τον φίλο του μετά από έναν καυγά και ανησυχεί για τον γάμο της.

Συγκεκριμένα η ίδια αναφέρει: «Είμαι παντρεμένη με έναν υπέροχο άντρα, εδώ και 4 χρόνια. Είμαστε και οι δύο 33 ετών και έχουμε σχέση από τα 22 μας. Τώρα ανησυχώ ότι κατέστρεψα τον γάμο μου.

Ένας φίλος του συζύγου μου είναι αυτό που λέμε “πανέμορφος και το ξέρει”. Αυτό δεν το λέω άκριτα. Η συμπεριφορά του το αποδεικνύει. Κοιμάται σχεδόν κάθε μέρα με άλλη γυναίκα και αρκετά συχνά τον ακούς να καυχιέται για τις κατακτήσεις και την εμφάνισή του. Ο σύζυγός μου πάντα φοβόταν μήπως με προσεγγίσει ερωτικά ο φίλος του, αλλά τον καθησύχαζα λέγοντας ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει.

Πριν περίπου δύο εβδομάδες τσακωθήκαμε με τον σύζυγό μου για κάτι όχι και τόσο σημαντικό. Οι διαφωνίες μας είναι σπάνιες και όχι τόσο σοβαρές.

Εκείνο το βράδυ έπρεπε να φύγει για να παρευρεθεί σε μία κηδεία. Θα έλειπε για δύο μέρες και έτσι εγώ βγήκα με τις φίλες μου για ποτό. Μέθυσα και αποφάσισα να επιστρέψω στο σπίτι, όταν καθώς έψαχνα για ταξί ο φίλος του άντρα μου πέρασε με ένα άλλο από μπροστά μου και μου πρότεινε να με γυρίσει στο σπίτι. Δέχτηκα.

Φτάσαμε στο σπίτι και είδαμε φώτα να τρεμοπαίζουν από την κρεβατοκάμαρά. Ήρθε πάνω για να δει τι συμβαίνει. Τελικά, είχαμε ξεχάσει ένα επιτραπέζιο φωτιστικό στην πρίζα και η λάμπα είχε χαλάσει. Όταν κατεβήκαμε πάλι κάτω το ταξί του είχε φύγει. Κάλεσε άλλο, μα θα χρειαζόταν πάνω από μισή ώρα για να έρθει και έτσι του πρότεινα να μπει στο σπίτι για να μην περιμένει στο κρύο.

Ένιωθα ακόμα πολύ θυμωμένη με τον σύζυγό μου και έβαλα κρασί να πιούμε. Το ένα ποτήρι έγινε δύο, τα δύο τέσσερα και ξαφνικά βρεθήκαμε πολύ κοντά ο ένας στον άλλο. Τότε συνειδητοποίησα γιατί οι γυναίκες τρελαίνονται μαζί του. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι αυτόν να με φιλάει. Καταλήξαμε να κοιμηθούμε και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ό,τι συνέβη. Αυτό που έλεγα πως δεν θα έκανα ποτέ. Αγαπώ πάρα πολύ τον άντρα μου και δεν ξέρω τι να κάνω. Νιώθω ένοχη, αλλά αν του το πω πιστεύω πως θα με αφήσει…».

Πηγή: enimerotiko.gr