Πολιτισμος

Σέρρες: «ΟΛΓΑ» ένα έργο καρδιάς στη Μικρή Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

«Η «Όλγα» για εμάς είναι ένα έργο καρδιάς» δήλωσε σήμερα το πρωί η πρωταγωνίστρια και σκηνοθέτης του γυναικείου μονολόγου με θέμα την ενδοοικογενειακή βία , που αποτελεί μια ακόμη παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών και κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στη Μικρή Σκηνή του θεάτρου...

«Πρόκειται για ένα μονόλογο 40 – 45 σελίδων που διαπραγματεύεται ένα πολύ δύσκολο θέμα, εγώ προσπάθησα να το αντιμετωπίσω με θυμό και όχι με υποταγή» είπε η κ. Ευαγγελίδου συμπληρώνοντας πως το κείμενο του Μιχάλη Κοβανίδη είναι εξαιρετικό.

«Πρόκειται για μια πολύ δυνατή παραγωγή που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις όταν παίχτηκε πρώτη φορά στις 25 Νοεμβρίου» είπε ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Δημήτρης Τσαλίκογλου.

 

Η συγγραφική σφραγίδα είναι του Μιχάλη Κοβανίδη ο οποίος παίρνοντας το λόγο είπε πως πρόεκιται για ένα πολύ δύσκολο κείμενο για την ηθοποιό που ερμηνεύει, η οποία στην παράσταση που προηγήθηκε ήταν συγκλονιστική, σημειώνοντας πως έχει δει πολλές θεατρικές παραστάσεις και η ερμηνεία της Καλλιόπης Ευαγγελίδου είναι από τις καλύτερες.

Η κ. Ευαγγελίδου συνεχάρη ΔΗΠΕΘΕ το οποίο κατάφερε – όπως είπε- να παρουσιάσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με πολλές δράσεις χωρίς την παρουσία καλλιτεχνικού διευθυντή που είναι απαραίτητη γιαυτό, αλλά εξήρε και το ρόλο και στάση του Προέδρου Δημήτρη Τσαλίκογλου για τη σεμνότητά του, λέγοντας πως συμβουλεύεται τον Παναγιώτη Μέντη για διάφορα ζητήματα του θεάτρου, αλλά και τη συμβολή των ανθρώπων του θεάτρου για τη γνώση και προσφορά τους.

 

Η «Όλγα» που τιμήθηκε την περασμένη χρονιά με έπαινο από τον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός» κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή στις 21.15 και θα ακολουθήσουν παραστάσεις 4, 9 και 10 Φεβρουαρίου.

Συντάκτρια: Δέσποινα Γιαννακίδου

Πηγή: ert.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.