Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Πολιτισμος

Σέρρες: Το βραβείο «Κ. Κουλουμπή» απέσπασε η Σερραία νηπιαγωγός Ζαχαρούλα Τζίνη

Το βραβείο «Κούλα Κουλουμπή» απέσπασε η Σερραία νηπιαγωγός, Ζαχαρούλα Τζίνη, από το Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ– Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, για την συμβολή της  στην προώθηση της φιλαναγνωσίας.

Πρόκειται για ένα βραβείο που απονέμεται σε εν ενεργεία νηπιαγωγό ή παιδαγωγό, που εισάγει με τους πιο ευφάνταστους τρόπους τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας στον κόσμο του παιδικού βιβλίου. Η Σερραία νηπιαγωγός τιμήθηκε για το πρόγραμμα φιλαναγνωσίας  που υλοποίησε το διδακτικό έτος 2019-2020 στο νηπιαγωγείο Τούμπας Σερρών, με τον τίτλο «Διαβάζοντας μαζί.. παρέα από το σπίτι».

«Το πρόγραμμα «Διαβάζοντας μαζί παρέα… από το σπίτι», αποτελεί ένα εξ αποστάσεως πρόγραμμα φιλαναγνωσίας, που προέκυψε από την ανάγκη για πρόσβαση στην γνώση σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας με τα σχολεία κλειστά και τους ανθρώπους περιορισμένους στο σπίτι λόγω της πανδημίας. Σε όλο το εγχείρημα οι γονείς, ως υποστηρικτές, συνεργάστηκαν μαζί μας και με τα παιδιά τους γιατί πίστεψαν το αυτονόητο: τη δύναμη που έχουν τα βιβλία στον ψυχισμό των μικρών παιδιών», δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην ΕΡΤ Σερρών η κα. Τζίνη.

Σύνταξη: Θάλεια Καμπουρίδου

Πηγή: ertnews.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.