Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Πολιτισμος

Σέρρες: Διαδικτυακή Γιορτή των Χ.Μ.Ο της Ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας Σιδηροκάστρου πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή γιορτή για την 25η Μαρτίου από τις Χριστιανικές Μαθητικές Ομάδες της Ιεράς Μητροπόλεως.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων μαγνητοσκόπησαν την γιορτή τους, ώστε να προβληθεί διαδικτυακά και να την παρακολουθήσουν όλοι εξ αποστάσεως.

Το ολιγόλεπτο βίντεο της γιορτής των παιδιών, όπως τόνισε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος, θα ωφελήσει τους μικρούς και θα διδάξει τους μεγάλους στα ευαίσθητα θέματα της πίστης και της πατρίδας, που πρέπει πάντοτε να τα προστατεύουμε και να τα προασπίζουμε.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζει η Ιερά Μητρόπολις Σιδηροκάστρου και στον κ. Δημήτριο Χατζηπαναγιώτου, πρώην Λυκειάρχη του Γενικού Λυκείου Σιδηροκάστρου, ο οποίος απεδέχθη την πρόσκληση να ομιλήσει κι αυτός διαδικτυακά για δυο ιστορικές προσωπικότητες της περιοχής μας που δραστηριοποιήθηκαν τα χρόνια της Επανάστασης, τον Αν. Παλλατίδη και τον Αν. Πολυζωίδη.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον π. Προκόπιο Κρίβο, Προϊστάμενο της ενορίας, για την προετοιμασία της διαδικτυακής εκδήλωσης, και τον π. Άνθιμο Κουρέα, Υπεύθυνο των Κατηχητικών, μαζί και όλα τα παιδιά για την πολύ ωραία πρωτοβουλία να παρουσιάσουν με τον τρόπο τους το δικό τους μήνυμα για την 25η Μαρτίου.

Πηγή: Romfea.gr

xmo sidirokastrou 3

xmo sidirokastrou 1

xmo sidirokastrou 1

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.