Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Πολιτισμος

Σέρρες, Αποστολία Πυρινή: Η σελίδα της Σερραίας εκπαιδευτικού που... τα σπάει στο Facebook, «τρέχει διαγωνισμό» με δώρα!

Αφήνουμε την ίδια να συστηθεί και να σας τη συστήσει!
Γεια σας! Είμαι η Αποστολία Πυρινή και σε αυτή τη σελίδα μοιράζομαι μαζί σας το εκπαιδευτικό υλικό που λατρεύω να δημιουργώ.

Σπούδασα στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. και έπειτα έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στο Λονδίνο στο Institute of Education, UCL - σχετικές με την πολιτική της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Σήμερα συνεχίζω τις σπουδές μου φοιτώντας στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση”, ανακαλύπτοντας ακόμα περισσότερες προοπτικές στην Εκπαίδευση όλων των παιδιών.

Πιστεύω πως όλα τα παιδιά μπορούν να μάθουν, αν έχουν την ανάλογη διδασκαλία και τους παρέχονται τα κατάλληλα εργαλεία. Έτσι θα αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και εφόδια για την ζωή τους. Στόχος μου όμως δεν είναι τα παιδιά απλώς να μαθαίνουν, αλλά και να απολαμβάνουν την διαδικασία της μάθησης. Παιχνίδια και χρώματα λοιπόν μπαίνουν στην σειρά για να συνοδεύσουν τα παιδιά στο πιο όμορφο ταξίδι ανακάλυψης του κόσμου και της γνώσης.
Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.