Πολιτισμος

Σέρρες: Διαγωνισμός παιδικός για την καλύτερη αποκριάτικη μεγάλη μάσκα ή αποκριάτικη τρισδιάστατη μεγάλη φιγούρα

Πρόσκληση   ενδιαφέροντος

για συμμετοχή δημοτικών σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων, ΚΔΑΠ, παιδικών σταθμών και καλλιτεχνικών εργαστηρίων, σε έκθεση και διαγωνισμό αποκριάτικης μάσκας ή τρισδιάστατης  αποκριάτικης φιγούρας.

Του συλλόγου «ΓΙΟΡΤΗ ΤΕΧΝΗΣ ΦΙΛΩΝ ΕΡΤ ΣΕΡΡΩΝ»

Προς

Όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τους παιδικούς σταθμούς, τα ΚΔΑΠ και τα καλλιτεχνικά εργαστήρια των Σερρών.

Ο σύλλογός μας,  συνδιοργανώνει με την ΚΕΔΗΣ, διήμερες αποκριάτικες εκδηλώσεις, στους πεζόδρομους Χατζηιακώβου και  Π.Τσαλδάρη  το Σάββατο 29/2 και την Κυριακή 1/3/2020

Στις διήμερες αυτές εκδηλώσεις εκτός του μουσικού προγράμματος και των άλλων δρώμενων, θα υπάρχει και έκθεση αποκριάτικων κατασκευών οι οποίες θα είναι και μέρος της διακόσμησης του χώρου.

Σας καλούμε λοιπόν να κατασκευάσετε με τα παιδιά, ή αποκριάτικη μεγάλη μάσκα ή αποκριάτικη τρισδιάστατη μεγάλη φιγούρα. Θα πρέπει η μάσκα να έχει  διάμετρο τουλάχιστον 60 εκατοστά, ενώ η φιγούρα, να έχει διαστάσεις, τουλάχιστον μικρού παιδιού.

Οι 3 καλύτερες μάσκες και οι 3 καλύτερες φιγούρες θα επιλεγούν και θα καταταχθούν από επιτροπή (από εικαστικούς ή αρχιτέκτονες) που θα συστήσει ο σύλλογός μας. Η πρώτη, η δεύτερη και η τρίτη κατασκευή της κάθε κατηγορίας θα βραβευτούν με δωροεπιταγές  60, 40 και 20 ευρώ αντίστοιχα, που θα εκτελεστούν σε βιβλιοπωλείο της πόλης μας.

Δηλώσεις συμμετοχής στα παραπάνω τηλέφωνα ή mail μέχρι 22/2/2020.  Οι κατασκευές θα πρέπει να παραδοθούν στις  28/2/2019 μετά από συνεννόηση μαζί μας.

Ελληνούδης Γιώργος

Τηλ. 2321052327                                                           

Κιν. 6972348223

Mail επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tags:

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.