Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Πολιτισμος

Σέρρες: Εντυπωσιακή η 1η ημέρα της Πανελλήνιας Χορευτικής Συνάντησης (ΦΩΤΟ)

Εντυπωσιακή από κάθε άποψη η 1η ημέρα της Πανελλήνιας Χορευτικής Συνάντησης που πραγματοποιείται το τετραήμερο 5 - 8 Σεπτεμβρίου στο Θερινό Θεατράκι του Δ.Σερρών...

Για μια ακόμη χρονιά, οι Σερραίοι πολίτες αποδεικνύουν πως αγαπούν και τιμούν την παράδοση, γεμίζοντας ασφυκτικά τον χώρο της εκδήλωσης.

Κατά τη χθεσινή πρώτη ημέρα της διοργάνωσης το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Σερραίων Αλέξανδρος Χρυσάφης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Υγείας και Πολιτισμού Σωτηρία Πάνου, ο Αντιδήμαρχος Έργων, Υποδομών & Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Νυκτοπάτης, η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Βασιλική Μπουρβάνη Ζαφειριάδου, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων.

Οι Σύλλογοι που συμμετείχαν χθες ήταν: 
Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Αγίου Ιωάννη "Αλησμόνητες Πατρίδες
"Εύξεινος Λέσχη Ν.Σερρών
Θρακική Εστία Ν.Σερρών
Λαογραφικός Όμιλος Βλάχων και Φίλων "Λαϊλιάς" Ν.Σερρών
Λύκειο των Ελληνίδων Σερρών
Σύλλογος Βλάχων Ν.Σερρών "Γ.Ολύμπιος"

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ξεκίνησε με Πολιτιστικούς Συλλόγους των Σερρών, που εντυπωσίασαν με την εμφάνιση και την χορευτική τους δεινότητα και δίκαια κέρδισαν το χειροκρότημα του κοινού.

Σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, παρουσιάζονται στη σκηνή της εκδήλωσης οι φιλοξενούμενοι σύλλογοι. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 20.00 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.