Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Πολιτισμος

Σέρρες, ΚΕΔΗΣ, Αλέξανδρος Χρυσάφης: Προάγει την εξωστρέφεια η 17η Πανελλήνια Χορευτική Συνάντηση

Συνέντευξη τύπου με αφορμή την έναρξη της 17ης Πανελλήνιας Χορευτικής Συνάντησης

πραγματοποιήθηκε  το μεσημέρι της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου, στην έδρα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών, παρουσία του Δημάρχου Σερραίων Αλέξανδρου Χρυσάφη, της Προέδρου της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Βασιλικής Μπουρβάνη - Ζαφειριάδου, της Γενικής Δ/ντριας της Επιχείρησης Παρασκευής Ιωαννίδου, του μέλους του Δ.Σ. της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Ελένης Κατσαρίδου και των προέδρων και εκπροσώπων των Πολιτιστικών Συλλόγων της πόλης των Σερρών.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους Συλλόγους για τη συνεισφορά τους στη διοργάνωση διαχρονικά και δεσμεύτηκε πως από την επόμενη χρονιά ο θεσμός θα αναβαθμιστεί σε όλα τα επίπεδα, καθώς τέτοιες διοργανώσεις προάγουν την εξωστρέφεια του τόπου.

Η πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ., κάλεσε τους Σερραίους να παρακολουθήσουν την 4ήμερη πολιτιστική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 5, 6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου στο Θερινό Θεατράκι του Δήμου Σερρών, με ελεύθερη είσοδο.

Η Πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Νομού Σερρών Ανθούλα Ευσταθοπούλου μιλώντας στα ΜΜΕ ως εκπρόσωπος όλων των Συλλόγων, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα και δήλωσε πως οι πολιτιστικοί σύλλογοι θα στηρίζουν την Πανελλήνια χορευτική συνάντηση καθώς αποτελεί κορυφαίο πολιτιστικό θεσμό. 

 

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.