Πολιτισμος

3ο Φεστιβάλ Σερρών - Γιορτή Τέχνης 2019

Ο  Σύλλογός  μας, που δημιουργήθηκε με σκοπό να καθιερώσει

  κομβικούς  πολιτιστικούς  θεσμούς για την περιοχή μας, ισάξιους αυτών που έχουν άλλες πόλεις ή περιοχές και προσελκύουν πολλούς επισκέπτες,  διοργάνωσε τα τελευταία χρόνια, με μεγάλη επιτυχία, το «1ο Serres Music and Art Festival - Γιορτή Τέχνης  2017»  το «2ο Serres Music and Art Festival - Γιορτή Τέχνης 2018» και τις «Καρναβαλικές εκδηλώσεις Σερρών  2019». Οι εκδηλώσεις αυτές, διακρίθηκαν για την ποιότητα των μουσικών συγκροτημάτων, του ήχου, του φωτισμού,  των παιδικών εκδηλώσεων, των παράλληλων εκδηλώσεων, και  την οργάνωσή τους  και έτυχαν μεγάλης ανταπόκρισης  του κόσμου. Μεγάλη ήταν η συνδρομή των επιχειρήσεων που βοήθησαν τις παραπάνω εκδηλώσεις ως χορηγοί.

   Φέτος, ετοιμάζουμε ήδη το  3ο Serres Music and Art Festival -Γιορτή Τέχνης 2019  ένα τριήμερο φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στις 13, 14 και 15 Σεπτεμβρίου, στον ίδιο φιλόξενο χώρο της Ε.Ρ.Τ. Σερρών, (πρώην στρατόπεδο Κολοκοτρώνη).

   Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και πάλι, διάφορα είδη μουσικής. Ταυτόχρονα θα λάβουν χώρα,  παράλληλες δράσεις τέχνης, όπως, εκθέσεις καλλιτεχνικής δημιουργίας, χειροποίητων κοσμημάτων, φωτογραφίας, ζωγραφικής, αλλά και παιδικές παραστάσεις (Καραγκιόζης, κουκλοθέατρο, αφηγήσεις παραμυθιών) για τους μικρούς μας φίλους!

Για την επιτυχή έκβαση της προσπάθειάς μας, ζητούμε από τους Σερραίους επιχειρηματίες να σταθούν και φέτος αρωγοί και να μας στηρίξουν οικονομικά ως χορηγοί και  να προβληθούν μέσα από το φεστιβάλ αυτό. Ζητούμε και τη  βοήθεια των τοπικών ΜΜΕ, ιστοσελίδων και δημοσιογράφων για την υποστήριξη και προβολή του Φεστιβάλ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα μας στο fb: «Γιορτή Τέχνης Σερρών Music and Art Festival»  https://www.facebook.com/giortitexnis/     

Παρακαλούμε  να  επικοινωνήσετε  μαζί μας   στο   email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.    

 ή  στα τηλέφωνα:   6937011433    και     6972348223 

Με εκτίμηση

 

Η Πρόεδρος του συλλόγου                                  Ο Γ.Γραμματέας του συλλόγου

     Παγώνα  Κιάκου                                                     Γιώργος   Ελληνούδης

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.