Αποταμίευσε 75.000 ευρώ σε τέσσερα χρόνια και αγόρασε δικό της σπίτι

Μια 24χρονη από τη Νότια Κορέα κατάφερε αυτό που για πολλούς αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Η νεαρή κοπέλα αποταμίευσε 75.000 ευρώ μέσα σε τέσσερα χρόνια και έκανε το όνειρό της πραγματικότητα!

Η 24χρονη εξηγεί on camera πώς το έκανε

H 24χρονη Ji-hyen Kwak από τη Νότια Κορέα έγινε πρώτο θέμα στη χώρα της (και όχι μόνο) καθώς μπόρεσε να αποταμιεύσει συνολικά 75.000 ευρώ (100 εκατομμύρια won) μέσα σε περίπου τέσσερα χρόνια και με μηνιαίο μισθό στα 1.500 ευρώ (2 εκατομμύρια won).

Μοιάζει απίστευτο και μη ρεαλιστικό, όμως, η ίδια μίλησε on camera και εξήγησε ακριβώς το πώς τα κατάφερε.

Στερήθηκε πολλά για να το πετύχει

Η αλήθεια είναι πως στερήθηκε πολλά σε αυτά τα χρόνια, μιας και όπως είπε διαθέτει μπάτζετ για φαγητό μέσα στο μήνα μόλις έξι ευρώ. Τρέφεται κυρίως με ρύζι, ενώ κυνηγάει προσφορές και κουπόνια που μπορεί να της παρέχουν κάποιο δωρεάν γεύμα ή υλικό.

Πίνει μόνο νερό βρύσης και τσάι, ενώ περπατάει περίπου δύο ώρες την ημέρα από και προς τη δουλειά της, προκειμένου να μην πάρει ποτέ κάποιο μέσο μεταφοράς.

Ο σκοπός της ήταν να συγκεντρώσει αυτά τα χρήματα, προκειμένου να αγοράσει το δικό της σπίτι και να φύγει από αυτό των γονιών της, κάτι που τελικά το κατάφερε και πλέον δίνει συμβουλές σε άλλους νέους μέσω του καναλιού της στο Youtube.

Πηγή: enimerotiko.gr