Το εστιατόριο Μαϊάκης, βρίσκεται στο Δαφνούδι Σερρών. Δημιουργήθηκε το 1969, με πολλή αγάπη και μεράκι για το φαγητό, απ’ τον Κώστα Μπαλτζή, έχοντας ως γνώμονα την απόλαυση των καλοφαγάδων!

Εδώ και αρκετά χρόνια η επιχείρηση έχει περάσει στον υιό, Γιώργο Μπαλτζή, ο οποίος, μετά από πολλές επεκτάσεις, παρεμβάσεις και νέες ιδέες, δημιούργησε το εστιατόριο καφέ μπαρ “Μαϊάκης”, έναν πανέμορφο πολυχώρο!

Όλα αυτά τα χρόνια, λειτουργεί ασταμάτητα, διατηρώντας στο μενού του γεύσεις και αρώματα του τόπου μας. Προμηθεύεται ντόπια κρέατα και λαχανικά απ’ την περιοχή, καθώς και κρασί και τσίπουρο από αμπελώνες που βρίσκονται στις πλαγιές του Δαφνουδίου.

Το παραδοσιακό φαγητό, το φιλόξενο περιβάλλον και η φιλική διάθεση των ανθρώπων του, δίνουν στον επισκέπτη την άνεση και τη θαλπωρή ζεστών οικογενειακών στιγμών.

Φυσικά, μετά το φαγητό, η απόλαυση συνεχίζεται μ’ έναν μυρωδάτο καφέ στην ανθισμένη αυλή του Μαϊάκη!

Επίσης, το μαγαζί, διαθέτει ένα υπέροχο μπαρ, στο οποίο μπορείς να απολαύσεις μια μεγάλη γκάμα ποτών και κρασιών, μαζί με την παρέα σου!

Τέλος, ο Μαϊάκης αποτελεί ιδανική επιλογή για φιλοξενία κοινωνικών εκδηλώσεων, όπως είναι οι γάμοι, οι βαπτίσεις και τα μνημόσυνα.

Σεβόμενο τις ιδιαίτερες συνθήκες των καιρών μας, το μαγαζί εγγυάται στον επισκέπτη την εφαρμογή όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και φροντίζει αυστηρά για την τήρησή τους.

Για κρατήσεις, καλέστε στο 6974427168.

Κάντε like στη σελίδα του μαγαζιού στο Facebook!