Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

μαγειρικη

Σέρρες: Αυτό είναι το Burger που θα γίνει ανάρπαστο και έρχεται σύντομα στην πόλη! (ΦΩΤΟ)

Για να κυλήσει απολαυστικά το lockdown, πρέπει να υπάρχει καλό φαγητό και... γεύσεις που να συναρπάζουν! Έτσι, λοιπόν, το...
Burgermeister φέρνει σε λίγες μέρες στην πόλη μας το νέο Burger του Μήνα, που θα το λατρέψουν όλοι οι fans του Street Food!

Με μια λαχταριστή μίξη πεντανόστιμων υλικών και πρωτότυπων συνδυασμών, το Burgermeister έχει «χτίσει» στις Σέρρες τη δική του παράδοση γεύσης, αποκτώντας παράλληλα φανατικό κοινό κάθε ηλικίας!

Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που το Burger του Μήνα έχει μετατραπεί σ' ένα είδος μόδας, κάνοντας κάθε φορά τους φίλους του μαγαζιού να ανυπομονούν για το επόμενο!

Άλλωστε, το Burgermeister δεν επαναπαύεται ποτέ: εξελίσσεται διαρκώς, εμπλουτίζει συνέχεια το μενού του με νέες γεύσεις και κρατάει πάντα ψηλά τον πήχη της ποιότητας!

Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι, χάρη στις ευφάνταστες ιδέες του, το μαγαζί ήδη αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στις δυο μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, μπαίνοντας έτσι δυναμικά στο χάρτη με τα top burgerάδικα της χώρας!

Κι όσο για το όνομα που θα έχει το νέο Burger του Μήνα? Αυτό, μας το φυλάει για έκπληξη το μαγαζί, καθώς θα μας το αποκαλύψει σε λίγες μέρες, με τον πιο... νόστιμο τρόπο!

Το αγαπάτε, το ζητάτε, γίνεται ανάρπαστο!

Μείνετε συντονισμένοι για να το ανακαλύψετε πρώτοι!

Στο μεταξύ, μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε νοστιμιές απ' το πλούσιο και λαχταριστό μενού του Burgermeister!Θα βρείτε το Burgermeister στις Σέρρες, στην Οδό Εμμανουήλ Ανδρόνικου 38.

Ηλεκτρονικές παραγγελίες:

https://www.e-food.gr/delivery/serres/burgermeister

https://www.fatepaketo.gr/serres/Shop/burgermeister

https://box.gr/shops/serreskentroburgermyster

Τηλέφωνα παραγγελιών:

☎️ 2321321216

📱 6974111957

Κάντε like στη σελίδα του Burgermeister στο Facebook!


Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.