Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

μαγειρικη

ΑΥΡΙΟ, στις Σέρρες: Η Ασιατική Κουζίνα θα γνωρίσει την αποθέωσή της στο Sinatra! (VIDEO)

Sinatra the wine and lounge bar! Το πιο ατμοσφαιρικό στέκι της Κοιλάδας των Σερρών, σε προσκαλεί αύριο σε μια καλοκαιρινή Βραδιά, με άρωμα Ανατολής: Asian & Sushi Night! Μέσα από ένα γευστικό ταξίδι-«αστραπή» στη μακρινή Ασία, με πληθώρα υπέροχων επιλογών, θα γνωρίσεις από πρώτο χέρι τη γαστρονομία της Ασιατικής αλλά και της Ιαπωνικής Κουζίνας! Έχοντας ετοιμάσει ένα νέο μενού, με αυθεντικές γεύσεις, το Sinatra θα σε μυήσει στα μυστικά της Ασιατικής Κουζίνας! Όλα τα φαγητά του, θα είναι φτιαγμένα με φρέσκα υλικά και συστατικά εξαιρετικής ποιότητας, εξασφαλίζοντας ένα λαχταριστό γεύμα!

Κι επειδή η Ασιατική Βραδιά του Sinatra έχει το δικό της, ξεχωριστό χαρακτήρα, το αυριανό γαστρονομικό αποκορύφωμα θα είναι το σούσι, το οποίο μπορεί μεν να μην περικλείει όλες τις νοστιμιές της Χώρας Του Ανατέλλοντος Ηλίου, είναι όμως σίγουρα η «ναυαρχίδα» της!

Αξίζει να σημειωθεί πως, χάρη στη μοναδική του ατμόσφαιρα, το Sinatra δεν θα σε ανταμείψει μόνο με την απόλαυση ενός άψογα εκτελεσμένου sushi, αλλά θα αποτελέσει το ιδανικό καταφύγιο βραδινής χαλάρωσης για σένα και την παρέα σου!

Για να κάνεις τώρα την κράτησή σου, κάλεσε στο τηλέφωνο 6938522132.

Asian & Sushi Night ? | ΠΕΜΠΤΗ 04.07

#Sinatra_the_wine_and_lounge_bar

Εξοχών 56

Κάνε like στη σελίδα του Sinatra στο Facebook!

^Summer is on^


Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.