μαγειρικη

Η ζωή είναι στιγμές.... Όταν είσαι με τον Ηλίας Μαμαλάκης... Τότε οι στιγμές αυτές δεν μπορεί να είναι παρά μόνο νόστιμες.... Σε ευχαριστούμε...

Το κρεοπωλείο μας φημίζεται για τα διαλεχτά ντόπια κρέατα (δική μας παραγωγής), είναι καλά εξοπλισμένο και προσφέρουμε διαχρονικά στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα ελληνικού κρέατος για το τραπέζι τους!

Συνδυάζοντας το ιδανικό περιβάλλον για την παρέα με τις πιο λαχταριστές προσφορές για delivery και τις οικονομικές τιμές, το Σουβλάκι «Βλάχος» είναι το απόλυτο φοιτητικό στέκι των Σερρών!

Με τα πεντανόστιμα ψητά, το καταπληκτικό σέρβις και τις πολύ καλές τιμές του, ο Σώτος είναι το στέκι όπου οι Σερραίοι απολαμβάνουν καθημερινά εκλεκτές γεύσεις!

«Μετρ» της κουζίνας  ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, ο γνωστός  και αγαπητός πλέον σε όλους «Κωστής». Αυτοδημιούργητος, από πολύ μικρός μαθήτευσε δίπλα σε μεγάλα ονόματα σεφ της εποχής εκείνης. Έτσι απέκτησε τη μοναδική εμπειρία που απαιτεί η ελληνική κουζίνα...

Για το καθημερινό σας τραπέζι, τα κρέατα και αλλαντικά Σερρών ΑΥΓΕΝΟΣ σας περιμένουν στο κατάστημά μας στην Οδό Γεωργίου Παπανδρέου 18.

Σελίδα 1 από 338

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.