Αποκαλυπτικό. Η Περράκη είπε λίγα για Νάργες και Μουρούτσο…

Παρακολούθησα με προσοχή τα όσα είπε η Περράκη στον Λιάγκα. Κι επειδή τυχαίνει να την γνωρίζω πολλά χρόνια είμαι σε θέση να σας διαβεβαιώσω ότι αυτά που είπε ήταν πολύ απλά η αλήθεια της... 

Η Αναστασία είναι μια γυναίκα που δεν της χαρίστηκε τίποτα. Ακόμη και η εξωτερική ομορφιά της αποτέλεσε τα πρώτα χρόνια του μόντελινγκ για την ίδια κατάρα. Είναι ένα κορίτσι που πάντα αναλογιζόταν και δεν φοβόταν τις ευθύνες.

Ακόμα και όταν αποφάσισε να δώσε τέλος σε έναν επεισοδιακό γάμο ποθυ έζησε δίπλα στον Μουρούτσο ουδέποτε τον κατηγόρησε, ούτε βγήκε ενώ θα μπορούσε να μιλήσει για πολλά. Βλέπετε υπήρχε στην ζωή της η απόλυτη προτεραιότητα της. Η κόρη της. Μια κόρη πανέξυπνη η οποία ζούσε μαζί της σε ένα διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο που πολλές φορές δεν είχε ρεύμα, ενώ άλλες υποχρεωνόταν και οι δυο να μένουν για μεγάλο διάστηνα στην Αίγινα, το νησί που μένουν οι γονείς της.

Αλλά και πάλι δεν έλεγε τίποτε. Όχι. Δεν γίναμε ξαφνικά Σουηδία. Και τι εννοώ. Δεν τελείωσε ένας γάμος και όλα ήταν ιδανικά. τίποτε μετά το τέλος του γάμου δεν ήταν εύκολο με την Αναστασία να συγχωρει συμπεριφορές του πρώην άντρα της αλλά ποτέ συμπεριφορές που αφορούσαν την κόρη της. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ένα παπαράτσι σε μια ταβέρνα με την Νάργες να το παίζει «μανούλα» του παιδιού της. Εκεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου το μοντέλο σήκωσε το τηλέφωνο και ζήτησε τον λόγο απο όλους. Για την έκθεση του παιδιού και συνάμα της προσπάθεια της χορεύτριας να περάσει τα δικά της «θέλω».

Γι αυτό τα είπε στον Λιάγκα έτσι. Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Γιατί κάποιες βγήκαν στην τηλεόραση και έκραξαν την Αναστασία χωρίς να γνωρίζουν λεπτομέρειες για μια ακόμη φορές. Κάποιες που δεν ξέρουν καν τι σημαίνει να είσαι μάνα και δή χωρισμένη…στην Ελλάδα το 2017 και απλά μιλούν και σχολιάζουν χωρίς ουσιαστικά να λένε τίποτε.

 

πηγή: gossip-tv.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.

smart search

Ο Καιρός

Sunny

21°C

Σέρρες

Sunny

Humidity: 37%

Wind: 11.27 km/h

  • 15 Oct 2018

    Partly Cloudy 25°C 12°C

  • 16 Oct 2018

    Sunny 26°C 10°C