Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Lifestyle

Κλείδωσε το «Survivor 3». Αυτό είναι το συμβόλαιο του Σερραίου Σάκη Τανιμανίδη

Ο κύβος ερρίφθη. Του χρόνου την άνοιξη θα γίνει ο τρίτος κύκλος του «Survivor». Και πάλι στην Καραϊβική, και πάλι με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη...

Την προηγούμενη εβδομάδα το πρόγραμμα του Σκάϊ κατέλαβε και πάλι τις πρώτες θέσεις του εβδομαδιαίου τηλεβαρόμετρου της Nielsen με ποσοστά που ξεπέρασαν το 30%.

Μάλιστα αν ανατρέξει κανείς στην προηγούμενη δεκαετία, θα διαπιστώσει πως το «Survivor 2» του Σκάϊ πιάνει σχεδόν τα διπλάσια ποσοστά τηλεθέασης από αυτά που έπιασε ο αντίστοιχος δεύτερος κύκλος του ριάλιτι στο Mega. Στον Σκάϊ λοιπόν έχουν καταλήξει πως το πρόγραμμα αντέχει άνετα για έναν ακόμη κύκλο απέναντι στον ανταγωνισμό.

Αυτή τη φορά μαθαίνω πως ο Αλίτζαλι σε συνεννόηση με την διοίκηση του Σκάϊ θα κάνει και το χατίρι του Σάκη, του οποίου η αμοιβή θα αυξηθεί. Εννοείται πως τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο στήσιμο του ριάλιτι θα έχει και πάλι η Acun Medya αλλά η εκτέλεση της παραγωγής όπως και φέτος θα γίνει κατά κύριο λόγο από Έλληνες συντελεστές.

Ο Τούρκος βέβαια έχει έτοιμα άλλα τρία ριάλιτι για το κανάλι του Φαλήρου. Και σίγουρα το ένα θα το δούμε στην έναρξη της επόμενης σεζόν το Φθινόπωρο.

Νάσος Γουμενίδης

πηγή: gossip-tv.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.