Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Lifestyle

Σέρρες: Αυτή είναι η 22χρονη Σερραία που αποχώρησε με κλάματα από το «The Bachelor»

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τρίτης (07/09) ο δεύτερος κύκλος του "The Bachelor", του ριάλιτι αγάπης του Alpha, με τον Αλέξη Παππά να ρίχνεται στην αναζήτηση της αγάπης.

 

Ο νέος εργένης γνώρισε τις 21 κοπέλες που θα τον διεκδικήσουν, οι οποίες προσπάθησαν να τον εντυπωσιάσουν με διάφορους ευφάνταστους τρόπους. Για παράδειγμα, μία κοπέλα έφτιαξε φέτα και την πήγε πεσκέσι, άλλη έπαιξε σαξόφωνο, ξεκαθαρίζοντας "ήρθα με το όργανό μου να σας σκίσω όλες", άλλη έφτιαξε σκίτσο για τον Bachelor των ονείρων της και πάει λέγοντας.

Ωστόσο, μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τις υποψήφιες "νύφες" του παιχνιδιού, καθώς την μέρα της γνωριμίας τους πραγματοποιήθηκε και η πρώτη "Τελετή των Ρόδων".

 

Ο Αλέξης Παππάς ανακοίνωσε στις κοπέλες πως δύο από αυτές θα αποχωρήσουν, πριν καν προλάβουν να τον διεκδικήσουν. Αυτές ήταν η Δώρα και η Λένα, οι οποίες ξέσπασαν σε κλάματα, με τον "Bachelor" να υποστηρίζει πως δεν ένιωσε κάποια χημεία με τα συγκεκριμένα κορίτσια.

Αντιθέτως, μία από τα κορίτσια πήρε το τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης από τον Αλέξη Παππά και αυτή ήταν η Έλενα, η οποία παρουσιάστηκε με νυφικό στην πρεμιέρα.

 

Οι κοπέλες που έμειναν να διεκδικούν τον Αλέξη Παππά είναι πλέον 19.

Να σημειωθεί ότι, η Δώρα, είναι μια χορεύτρια 22 ετών, που ήρθε στο Bachelor από τις Σέρρες, ενώ, όπως είχε πει η ίδια, είχε μπει στο παιχνίδι ελπίζοντας να βρει στο πρόσωπο του Bachelor τον άντρα που θα την κάνει ευτυχισμένη και δεν θα την γεμίζει άγχος με τις ανασφάλειες του. Είχε δηλώσει αληθινή, ρομαντική και έτοιμη να δώσει αγάπη!

Πηγές: protothema.gr και news247.gr

ΔΩΡΑ

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.