Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Lifestyle

Η πρώην φοιτήτρια στις Σέρρες που κάνει καριέρα ως μοντέλο! (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για...

τη Φρειδερίκη Μέμμου, που σπούδασε στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Σερρών. Κατάγεται από την Ηγουμενίτσα, αλλά αγαπάει την Μακεδονία και την Θεσσαλονίκη, κάτι που της δίνει έναν άλλον αέρα.

Η Φρειδερίκη είναι μια πολύ εντυπωσιακή μελαχρινή, ενώ έχει λάβει μέρος και σε διαγωνισμό ομορφιάς και χάρηκε την διάκριση.

Είναι στο ζώδιο «Λέων» και από πολύ μικρή είχε έντονη αγάπη για τον τόπο της, ασχολιόταν πολλά χρόνια με παραδοσιακούς χορούς, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις της περιοχής της.

Ξεκίνησε από τα 17 της χρόνια να εργάζεται σε νυχτερινά μαγαζιά, ακολουθώντας αργότερα και διάφορα promotion. Έχει πάθος με το κολύμπι το τρέξιμο και την ισορροπημένη διατροφή.

Τέλος, θα πρέπει να αναφερθούμε σ ένα παράδοξο, αφού η Φρειδερίκη Μέμμου, είναι από τα κορίτσια που ως καλή συνήθεια έχει το τρέξιμο και κακή συνήθειά της υποστηρίζει ότι είναι το τσιγάρο.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Πληροφορίες από: lifeviews.gr

Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου  Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.