Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Lifestyle

Αλέξανδρος Πασσάς: Ο Σερραίος κομμωτής που δουλεύει στο πιο Ιn μαγαζί της Μυκόνου! (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αλέξανδρος Πασσάς κατάγεται από την Νέα Ζίχνη Σερρών. Η οικογένειά του έχει μεγάλη παράδοση στην κομμωτική τέχνη κι εδώ και χρόνια διατηρεί ένα μεγάλο και γνωστό κομμωτήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ

Μεγαλωμένος μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον αγάπησε και ο ίδιος την κομμωτική και την έμαθε από τους γονείς του αλλά και από σχολή. Με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την αισθητική του άρεσε πάντα να βάζει την τέχνη , την φαντασία και την δημιουργικότητά του για να κάνει τον πελάτη του να χαμογελά όταν βλέπει το τελικό αποτέλεσμα του καθρέφτη του….


Τα τελευταία 4 χρόνια ο νεαρός Αλέξανδρος αναζητά ένα καλύτερο μεροκάματο στο νησί των ανέμων. Εκεί τον συνάντησα όταν πριν από λίγες μέρες βρέθηκα για ρεπορτάζ.
Όπως λέει στα serraikanea.gr αν κάποιος θέλει να βρει δουλειά θα βρει και μάλιστα με υψηλές αποδοχές. Αρκεί να είναι αποφασισμένος πως θα δουλέψει σκληρά καθώς τα καλοκαίρια η Μύκονος προσελκύει τουρίστες από όλο τον κόσμο με υψηλές απαίτήσεις και θα πρέπει η παροχή υπηρεσιών να είναι αντιστοίχου επιπέδου.Ο ίδιος βρήκε δουλειά στο πιο In μαγαζί της Μυκόνου.Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ Τους μήνες που δουλεύει στην Μύκονο του λείπουν οι Σέρρες, οι συγγενείς, οι φίλοι του αλλά και η σερραϊκή  μπουγάτσα και  το σουτζούκ λουκούμ .

Μέσα από τα serraikanea.gr στέλνει χαιρετισμούς στα αγαπημένα του πρόσωπα 


Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.