Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Lifestyle

«Υάδες», Άγιο Πνεύμα Σερρών: Βάπτισαν το γιο τους ο Ιωσήφ Τσούκας και η Σέβη Πεφτίτση! (ΦΩΤΟ)

Και το όνομα αυτού Αλέξανδρος!!! Ο Ιωσήφ Τσούκας, Φαρμακοποιός, και η Σέβη Πεφτίτση, επίσης Φαρμακοποιός, βάπτισαν τον μονάκριβό τους στην Ιερά Μόνη Προφήτη Ηλία στο Άγιο Πνεύμα Σερρών.

Θέλοντας ό,τι καλύτερο για τη βάπτιση του Αλέξανδρου και τους καλεσμένους της, η μαμά Σέβη επέλεξε το γραφείο οργάνωσης εκδηλώσεων «Υάδες», της Πασχαλίας Τσιούλκα!

Όμορφες μπομπονιέρες κορώνες και μικρά αρώματα για τους μεγάλους και μεγάλα χρυσά μεταλλικά κουτιά με πολλές λιχουδιές για τους μικρούς. Αναψυκτικά, δροσιστικό παγωτό και χειροποίητα Καπ κέικ, μπισκότα και ποπ, καθώς και μια πενταώροφη τούρτα. Τα λουλούδια, άφθονες ορτανσίες σιέλ και λευκές, πλαισίωναν το στολισμό της κολυμπήθρας, των τραπεζιών και του χώρου τέλεσης του μυστηρίου.

Στη συνέχεια, ακολούθησε πάρτι σε εξωτερικό χώρο με μουσική, αψίδες με μπαλόνια, φωτάκια, λουλούδια και το όνομα Αλέξανδρος να κυριαρχεί φωτιζόμενο.

Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στον μικρό Αλέξανδρο!!!!


Το γραφείο οργάνωσης εκδηλώσεων «Υάδες», της Πασχαλίας Τσιούλκα θα το βρείτε στις Σέρρες, στην Οδό Υψηλάντου 1, πίσω από τη Λέσχη Αξιωματικών.

Τηλέφωνο: 2321055305.
Οι φωτογραφίες είναι του Χρήστου Αντωνίου από το Photometro Studio!

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.