Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Lifestyle

Σου φωνάζω! Αυτή είναι η νέα καλοκαιρινή επιτυχία του Δημήτρη Χριστοδουλάκη! (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Ο Δημήτρης Χριστοδουλάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή και ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι επαγγελματικά από 19 ετών... Το 2017 συμμετείχε στο talent show του ΑΝΤ1 "Rising Star" στην ομάδα του Αντώνη Ρεμου. Εχει κυκλοφορήσει αρκετά προσωπικά του τραγούδια με την Prime Productions σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία ενώ τον περασμένο χειμώνα εμφανίζονταν στο DONN live Stage στις Σέρρες. Μια συνεργασία, που ο ίδιος θυμάται με πολλή αγάπη. Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο "Σου φωνάζω" όπου τους στίχους έγραψε ο ίδιος ενώ την μουσική υπογράφουν ο Γιώργος Καραδημητρης, ο Σταμάτης Διαβάτης και ο ερμηνευτής. Φανερά χαρούμενος και ανανεωμένος, μοιράζεται την χαρά του για το νέο του τραγούδι, τις εντυπώσεις του από τις Σέρρες και τα όνειρά του...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΑΡΟΥΔΗ- Πώς νιώθεις που μετά από ένα χρόνο κυκλοφόρησε το νέο σου κομμάτι;

- Πολύ όμορφα! Είναι ένα καινούργιο δημιούργημα, με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και εύχομαι να αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο όσο το αγαπήσαμε και εμείς!

- Ποια θεωρείς την καλύτερη επαγγελματική σου στιγμή στην μέχρι τώρα πορεία σου;

- Θα σου πω δύο γιατί δεν μπορώ να τις ξεχωρίσω! Το περσινό καλοκαίρι είχα την τιμή να συμμετέχω στο φεστιβάλ Κεραμωτης όπου άνοιγα το πρόγραμμα στην Πέγκυ Ζήνα και στο φεστιβάλ Φαναριου πλάι στην Νατάσα Θεοδωρίδου. Ο κόσμος και στα δύο φεστιβάλ ήταν πάρα πολύς και το απολαύσαμε πραγματικά.

-Τον περασμένο χειμώνα εμφανιζόσουν στις Σέρρες. Τι νοσταλγείς περισσότερο από εδώ; Ποια στιγμή σου χει μείνει έντονα;

- Σίγουρα νοσταλγώ τα όμορφα βράδια που ζήσαμε, τις έντονες στιγμές που περάσαμε αλλά και όλους τους φίλους μου που απέκτησα εκεί...- Θα σκεφτόσουν το ενδεχόμενο να ξαναδουλέψεις στις Σέρρες;

- Ναι φυσικά! Πέρασα πολύ όμορφα τον περασμένο χειμώνα. Αν υπάρξει μελλοντικά κάποια πρόταση, πολύ ευχαρίστως!

- Να μείνεις μόνιμα εδώ;

- Μόνιμα δεν ξέρω, για δουλειά σίγουρα!.. (γέλια)

- Ποιά είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;

- Λόγω των τελευταίων γεγονότων, με τον κορωναϊό και τα επακόλουθα της πανδημίας δεν κάνω κάποια σχέδια αυτή τη χρονική στιγμή. Θα ήθελα όμως πολύ να είμαι σε ένα ωραίο μουσικό σχήμα όπως τον χειμώνα που μας πέρασε.

- Σου αρέσει να κάνεις όνειρα για το μέλλον; Ιδανικά πως θα ήθελες να είσαι σε πέντε χρόνια από σήμερα;

- Τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ. Ούτε οι στόχοι, ούτε οι φιλοδοξίες! Ναι, κάνω όνειρα. Σε 5 χρόνια από τώρα θα θελα να είμαι υγιής όπως και όλη η οικογένειά μου και να συνεχίσω να κάνω την δουλειά που αγαπώ....Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.