Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Lifestyle

Σάκης Τανιμανίδης: «Υπάρχει ο κίνδυνος αλλά κατά πάσα πιθανότητα εμείς είμαστε πιο προστατευμένοι»

«Επειδή το περάσατε, μη νομίζετε ότι μπορείτε να κινείστε έξω σαν να μην υπάρχει κίνδυνος» ήταν η συμβουλή των γιατρών στον ίδιο και τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα

 
Ο Σάκης Τανιμανίδης, μιλώντας στο χθεσινοβραδινό Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega, περιέγραψε την περίοδο που ο ίδιος και η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, αλλά και πώς βεβαιώθηκαν ότι ξεπέρασαν την ασθένεια.

«Είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε και την επόμενη μέρα και να είναι το μήνυμα θετικό» είπε ο παρουσιαστής. «Ήμασταν ασυμπτωματικοί για τουλάχιστον μία εβδομάδα, αφού περάσαμε μία εβδομάδα με τα συμπτώματα. Η Χριστίνα είχε διαγνωστεί θετική, εγώ μία μέρα μετά εμφάνισα τα ίδια συμπτώματα και πιο έντονα, οπότε οι ειδικοί μας είπαν ότι “Και εσύ το έχεις”. Περάσαμε μία εβδομάδα όπου είχαμε πυρετό, πονοκέφαλο, βήχα. Μετά άρχισαν να φεύγουν τα συμπτώματα και να νιώθουμε καλύτερα, μετά νιώθαμε τελείως καλά και αφού πέρασε μία εβδομάδα μας είπαν οι γιατροί ότι μπορούμε να ξαναβγούμε έξω. Κάναμε το τεστ, βγήκαμε και οι δύο αρνητικοί και τώρα είμαστε μια χαρά».

Και πρόσθεσε: «Η οδηγία που πήραμε είναι ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. “Επειδή το περάσατε μη νομίζετε ότι μπορείτε να κινείστε έξω σαν να μην υπάρχει κίνδυνος”. Υπάρχει ο κίνδυνος αλλά κατά πάσα πιθανότητα εμείς είμαστε πιο προστατευμένοι».

«Ζούμε σήμερα μέσα στο σπίτι και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, να το ευχαριστηθούμε. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεγράψουμε αυτούς τους μήνες από τη ζωή μας» δήλωσε, καταλήγοντας.

Έτσι βίωσε ο Σάκης Τανιμανίδης την περιπέτεια με τον κορωνοϊό - Η επόμενη μέρα

πηγή: https://www.protothema.gr/life-style/article/990868/sakis-tanimanidis-uparhei-o-kindunos-alla-kata-pasa-pithanotita-emeis-eimaste-pio-prostateumenoi/APP/?fbclid=IwAR1S1a6KEH9sQ4cYylv_ngaMY5Laj6oEqRaWIiWrZrl_1RFSWIEtmE1KuaA

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.