Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Lifestyle

Για ποιον Σερραίο χτυπάει η καμπάνα; Η αναγνωρισιμότητα δεν εξασφαλίζει πάντα πρώτο τραπέζι (φωτό)

Δες στη συνέχεια
Ο Σερραϊκής καταγωγής Σάκης Τανιμανίδης και η παρέα του μάλλον την πάτησαν χθες...

 

Καθαρά Δευτέρα Τανιμανίδης, Μπόμπα, Λιανός σε ταβέρνα στο Λουτράκι περιμένουν να αδειάσει κάτι για να ζήσουν κούλουμα…

Εκτός Αθηνών βρέθηκε για τα κούλουμα το ζεύγος Τανιμανίδη – Μπόμπα που συνοδευόταν από τον πιστό τους φίλο και συνεργάτη Γιώργο Λιανό. Συγκεκριμένα εθεάθησαν στο πανέμορφο Λουτράκι Κορινθίας στη φημισμένη ταβέρνα Lido (λίμνη βουλιαγμένης Περαχώρα)… Αναζητώντας τις θαλασσινές γεύσεις που επιβάλει η ημέρα, αλλά μάταια, αφού δεν είχαν κάνει κράτηση περιμένοντας επι μια ώρα ώσπου να αδειάσει κάποιο τραπέζι!

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία πετούσαν βοτσαλάκια ρίχνοντας παράλληλα κλεφτές ματιές με την ελπίδα το νεύμα του υπευθύνου υποδοχής που θα τους εξασφάλιζε κάποιο τραπέζι για να χορτάσουν με σαρακοστιανά εδέσματα τη μεσημεριανή τους πείνα!

Συμπέρασμα: Τελικά η αναγνωρισιμότητα δεν εξασφαλίζει πάντα το πρώτο τραπέζι (ενίοτε ούτε το δεύτερο)… Κάπως έτσι λοιπόν βγήκε και η παροιμία, “αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας”!

πηγή: https://www.enimerosi24.gr/213892/%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b9%ce%bc%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b5%ce%be%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%80/

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.