Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Lifestyle

Σέρρες: Χρήστος Αντωνίου - Φωτογράφος Γάμου - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Me & My girls

Γεννήθηκα στις Σέρρες το 1976. Σπούδασα φωτογράφος στη Σχολή Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών στο Τμήμα Φωτογραφίας του Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Ανακάλυψα την αγάπη μου για τη φωτογραφία χάρη στον κατά εννέα χρόνια μεγαλύτερο αδερφό μου που ήταν ήδη φωτογράφος. Από εκεί και πέρα οι σπουδές και οι καθηγητές μου με βοήθησαν να εξελιχθώ τεχνικά και καλλιτεχνικά.

Έχω πάρει μέρος σε διάφορες εκθέσεις και διαγωνισμούς με κυριότερες στιγμές το 1998 που βρέθηκα ανάμεσα στους «16 Νέους Έλληνες Φωτογράφους της χρονιάς», και το 2000 που πήρα το πρώτο βραβείο φωτογραφίας του περιοδικού «Γαιόραμα». Δεν αποχωρίστηκα την «αγαπημένη» μου ακόμα και στο στρατό, αφού και εκεί ήμουν φωτογράφος στο Μεικτό Αεροφωτογραφικό Κέντρο του αεροδρομίου της Λάρισας.

Από εκεί και πέρα άρχισα να δουλεύω στο φωτογραφείο «Photometro» του αδερφού μου Δημήτρη και το 2008 επεκτείναμε την επιχείρηση με το «Photometro Studio» δίνοντας έμφαση στις υπηρεσίες γάμου με ολοκληρωμένες προτάσεις υψηλής αισθητικής για τους πελάτες μας. To 2016  μετονόμασα την επιχείρησή μου σε «CHRISTOS ANTONIOU PHOTOGRAPHY». Προσπαθώ να ενημερώνομαι συνεχώς για τις νέες τάσεις στη φωτογραφία γάμου παρακολουθώντας σεμινάρια, φωτογραφίες και sites Ελλήνων & ξένων φωτογράφων.

Είμαι τυχερός που κάνω πράγματα που αγαπώ και περιβάλλομαι από ανθρώπους που σέβομαι και με σέβονται γι’ αυτό που είμαι. Όλα μου τα βήματα υποστηρίζει η γυναίκα μου, Τίνα, και όλα μου τα όνειρα καθρεφτίζονται στα μάτια των κοριτσιών μου, της Μυρτώς, της Νεφέλης  και της Ισιδώρας.

www.christosantoniou.gr

 

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.