Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Lifestyle

Αυτός είναι ο πιθανός αντικαταστάτης του Γιώργου Καπουτζίδη στο The Voice

Με μία ανακοίνωση μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram, ο Γιώργος Καπουτζίδηςεξέπληξε τους διαδικτυακούς του ακολούθους, όταν αποκάλυψε πως αποχωρήσει από την παρουσίαση του The Voice

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής εξήγησε πως λόγω των θεατρικών υποχρεώσεών του, αλλά και μιας εκπομπής που ετοιμάζει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το τιμόνι του μουσικού διαγωνισμού.

Έτσι λοιπόν, αυτό το διάστημα γίνονται διάφορες συζητήσεις για τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Καλοκαίρι not” και τη Μάρτζυ Λαζάρου, πολύ πιθανό να δούμε στην παρουσίαση του Voice τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Πριν φύγουν για διακοπές τα στελέχη του ΣΚΑΙ και ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε γίνει μια συζήτηση για να του δώσουν το περιθώριο να σκεφτεί αν θα μπορεί να είναι και στο Voice. Επέστρεψε, λοιπόν, ο Γιώργος από τις διακοπές, βρέθηκε με τα στελέχη και αποφάσισε ότι δεν μπορεί να το κάνει, παρότι διατηρεί άψογες σχέσεις με το κανάλι. Ποιος θα είναι όμως ο αντικαταστάτης;

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό μου ρεπορτάζ, θα είναι άνθρωπος του σταθμού, δεν θα έρθει κάποιος απ’ έξω να παρουσιάσει το Voice. Θα σας έχω το όνομα προς τα τέλη της εβδομάδας, αλλά οι υποψίες μου πέφτουν στον Σάκη Τανιμανίδη. Θα κάνει το “Boom” στον ΣΚΑΙ και δεν αποκλείεται να τον δούμε και σε αυτόν το ρόλο, του The Voice», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

πηγή: fthis.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.