Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Lifestyle

O ρεπόρτερ Αναστάσης! Ο γιος της Σερραίας Ελένης Λαζάρου στον ALPHA! (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Έναν διαφορετικό καλεσμένο είχε σήμερα η εκπομπή ALPHA ΠΑΝΤΟΥ με την Βίκυ Χαντζή και τον Παναγιώτη Σουρέλη. Τον γιο της Σερραίας δημοσιογράφου Ελένης Λαζάρου -Αναστάση...  
Μητέρα και γιος ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ALPHA.

Θέμα συζήτησης το βαρύ πρόγραμμα της εργαζόμενης μητέρας και πως μία γυναίκα μπορεί να διαχειριστεί τον χρόνο ώστε να ναι συνεπής σε όλες της τις υποχρεώσεις.

Η καταξιωμένη δημοσιογράφος που είναι και συνεργάτιδα της ιστοσελίδας SerraikaNea.gr περιέγραψε το 24ωρό της που ξεκινά στις 6 το πρωί και τελειώνει αργά το βράδι μέσα στο οποίο προλαβαίνει να είναι στις επάλξεις της ενημέρωσης, να φροντίζει τον μικρό γιο της αλλά και να σπουδάζει και να γυμνάζεται. “Όταν κάποιος θέλει προλαβαίνει τα πάντα” είπε η Ελένη Λαζάρου που αποτελεί μία ιδιαίτερη περίπτωση εργαζόμενης μητέρας καθώς μεγαλώνει το παιδί της σε μία μεγαλούπολη δίχως βοήθεια από συγγενείς καθώς οι δικοί της άνθρωποι ζουν στις Σέρρες.

Στο πάνελ και γνωστή παιδοψυχολόγος η οποία τόνισε πως οι εργαζόμενες γυναίκες θα πρέπει να σταματήσουν να νιώθουν ενοχές και να περνούν περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους.

Την παράσταση βέβαια έκλεψε ο μικρός Αναστάσης ο οποίος έπαιζε με τον φακό ενώ όση ώρα μιλούσε η μαμά του ζωγράφιζε και της χάϊδευε το χέρι….Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.