Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Lifestyle

Σέρρες, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάνου Μπένετ «έφαγε πόρτα» στην Αμφίπολη

Aπίστευτο κι όμως αληθινό. Ο Χολιγουντιανός σταρ Μάνου Μπένετ- ο γνωστός Κρίξος της τηλεοπτικής σειράς "Σπάρτακος" -βρέθηκε στην Αμφίπολη αλλά δεν κατάφερε να δει τον ξακουστό τύμβο. Μου το αποκάλυψε σε μία αποκλειστική συνέντευξη που του πήρα για τον Alpha.Γράφει η Ελένη Λαζάρου 
[serraikanea.gr]Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε  πριν από λίγες ημέρες στην Θεσσαλονίκη για το Thessaloniki Comic Convention «The Comic Con». Λάτρης της ελληνικής ιστορίας και του ελληνικού πολιτισμού  θέλησε να επισκεφθει τον Τύμβο Καστά   που του κέντρισε το ενδιαφέρον. Όπως μου είπε  ενώ έφτασε στην Αμφίπολη γεμάτος ενθουσιασμό στη σκέψη ότι ίσως βρίσκεται κοντά στον τάφο του Μέγα  Αλέξανδρου εκεί τον περίμενε μία μεγάλη απογοήτευση.


Ο αρχαιολογικός χώρος ήταν κλειστός και ο φύλακας του είπε πως δεν επιτρέπεται να πλησιάσει. Λόγω της φήμης του ηθοποιού που έχει παίξει στις τηλεοπτικές σειρές «Σπάρτακος» και «Arrow» και στην κινηματογραφική τριλογία «Hobbit» ενημερώθηκε η αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη η οποία του είπε πως θα τον συνόδευε σε μία ξενάγηση την επόμενη μέρα αλλά το πρόγραμμα του ηθοποιού ήταν ασφυκτικό κι έπρεπε να αναχωρήσει για την Κρήτη προκειμένου να παραυρεθεί  σε επετειακές εκδηλώσεις για την μάχη της Κρήτης όπου 78 χρόνια πριν ο θείος του ειχε πολεμήσει με το  28ο Τάγμα της Νέας Ζηλανδίας, ή το Τάγμα των Μαορί, στο πλευρό των συμμάχων.Ο Μάνου Μπένετ πάντως δεν πτοήθηκε και είπε πως θα επισκεφθεί ξανά την Αμφίπολη με την πρώτη ευκαιρία.


Ακολουθήστε τα SerraikaNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.