Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Lifestyle

H Άρτεμις Καλαϊτζή  είναι αναμφισβήτητα η πιο ωραία παρουσία των καναλιών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Όμορφη, λαμπερή με ωραίο λόγο και εμφάνιση που καθηλώνει τον τηλεθεατή. Δεν είναι τυχαίο καθώς πέρα από την εντυπωσιακή της εμφάνιση μιλά αυτό που λέμε σωστά Ελληνικά καθώς έχει σπουδάσει νομική ενώ έκανε και μεταπτυχιακές σπουδές. Η φιλομαθής Άρτεμις έχει μότο ζωης ότι θέλει να γίνεται καλύτερη. Όχι από τους άλλους από τον εαυτό της όπως αυτός ήταν μέχρι χθες. Έτσι αφιερώνει πολλές ώρες στο διάβασμα και στον σχεδιασμό των στόχων της. Από την όμορφη Αλεξανδρούπολη όπως ζει μιλά στα serraikanea.gr για την ζωή της, τις αναμνήσεις της από τις Σέρρες και τα σχέδιά της για το μέλλον... Add a comment

Εν μέσω πανδημίας Κορωνοϊου ποιος είπε ότι δεν γίνονται γάμοι? Η Ζωή πρέπει να προχωράει και να μπαίνουμε σε μια κανονικότητα. Το FONH σας αποκαλύπτει:

Add a comment

Ρίχνοντας μία ματιά στους λογαριασμούς της Μαρίας Νίκα στα social media νομίζει πως είναι μία influencer. Όμορφη, φωτεινή, χαρούμενη και με υπέροχη αισθητική.

Add a comment

Σελίδα 1 από 293

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.