Κατηγορούμενος για το, κακουργηματικού χαρακτήρα, αδίκημα της αρπαγής απολογείται σήμερα ενώπιον του Ανακριτή ένας 33χρονος Λαρισαίος, που φαίνεται να έχασε τον έλεγχο των πράξεών του όταν η 41χρονη πρώην σύντροφός του, του ζήτησε να χωρίσουν.

Ο 33χρονος, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, προχθές στις 5 τα ξημερώματα με το αυτοκίνητό του, έκλεισε τον δρόμο στο αυτοκίνητο της 41χρονης Λαρισαίας, την ώρα που εκείνη πήγαινε στην εργασία της. Με χρήση βίας και παρά τη θέλησή της, την ανάγκασε να επιβιβασθεί στο αυτοκίνητό του όπου και τη μετέφερε σε άγνωστη τοποθεσία κοντά σε χωριό του Δήμου Τεμπών, ενώ την επέστρεψε στη Λάρισα, όπου και την άφησε ελεύθερη, τελικά, μετά από ώρες.

Ο 33χρονος συνελήφθη, ενώ βρισκόταν στο Αστυνομικό Τμήμα μετά από καβγά με τον 39χρονο αδελφό της 41χρονης και παραμένει κρατούμενος, προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή, καθώς από τον Εισαγγελέα ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του, για αρπαγή.

Ο 33χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», αρνείται την κατηγορία πως χρησιμοποίησε βία, ενώ ισχυρίζεται πως δεν άρπαξε την πρώην σύντροφό του, αλλά πως εκείνη με τη θέλησή της τον ακολούθησε στο αυτοκίνητό του.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία