Η Κόνι Μεταξά, που διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο, καθώς το καλοκαίρι παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μάριο Καπότση και πέρασε ένα πολύ ρομαντικό μήνα του μέλιτος σε Μαλδίβες και Αμερική, αποκαλύπτει αν θέλει να κάνει παιδί.

Το ζευγάρι έχει πλέον επιστρέψει στην καθημερινότητά του και η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, καθημερινά μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή.

Θέλει η Κόνι Μεταξά να αποκτήσει παιδί;

Έτσι, η ίδια πραγματοποίησε ένα Q&Α με τους ακόλουθούς της, όπου, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε «Θες να κάνεις παιδί τώρα μια και παντρεύτηκες; Θα ήσουν η τέλεια τρελομαμά που θέλουμε όλοι!».

Η Κόνι Μεταξά απάντησε «δεν πιστεύω πως ο γάμος είναι λόγος να κάνεις παιδί. Ούτε χρειάζεται να νιώθουμε πίεση να κάνουμε παιδί επειδή παντρευτήκαμε. Επίσης ο καθένας μπορείς να επιλέξει να προσπαθήσει να κάνει παιδί όποτε θέλει και όχι επειδή είναι παντρεμένος/η. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην θέλουν παιδί. Κάποιοι μπορεί να θέλουν παιδί και όχι γάμο. Γενικά πιστεύω ότι είναι μια αδιάκριτη ερώτηση να κάνεις σε ανθρώπους γιατί υπάρχουν και γυναίκες ή ζευγάρια που θέλουν να κάνουν παιδί και προσπαθούν και δεν μπορούν».

Κόνι Μεταξά παιδί