Σέρρες: 2η Διεθνής Συνάντηση των Εταίρων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+ LMPT.

Έως την Παρασκευή 20 Απριλίου φιλοξενεί το Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας στην πόλη των Σερρών, τη 2η Διεθνή Συνάντηση των εταίρων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+ LMPT. Στη συνάντηση αυτή συμμετέχουν καθηγητές και ερευνητές από 23 Πανεπιστήμια και Οργανισμούς της Ευρώπης και της Ασίας...

Στη διεθνή συνάντηση Ακαδημαϊκοί και ερευνητές του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχουν ως ειδικοί (experts) στη δημιουργία προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών, με αντικείμενο το βιώσιμο τουρισμό σε δύο πανεπιστήμια στο Βιετνάμ.
« Tο πρόγραμμα στοχεύει στη μεταφορά τεχνογνωσίας από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε επιλεγμένες χώρες της Ασίας και συγκεκριμένα στο Βιετνάμ, Κιργιστάν και Κίνα. Το ΤΕΙ Σερρών θα έχει συνεργασία με το Βιετνάμ στην υλοποίηση προπτυχιακού τμήματος marketing και μεταπτυχιακού στον βιώσιμο τουρισμό» είπε σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο καθηγητής και Συντονιστής της Ερευνητικής Ομάδας του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρης Πασχαλούδης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης γίνεται ανάλυση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος συζητούνται δυνητικές συνεργασίες μεταξύ των φορέων και παράλληλα οι καλεσμένοι θα επισκεφθούν για να γνωρίσουν τα αξιοθέατα και την ευρύτερη περιοχή των Σερρών.

Συντάκτρια: Δέσποινα Γιαννακίδου

Πηγή: ert.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.

Ο Καιρός

Cloudy

8°C

Σέρρες

Cloudy

Humidity: 83%

Wind: 1.61 km/h

  • 15 Dec 2018

    Cloudy 14°C 8°C

  • 16 Dec 2018

    Rain 13°C 10°C