Ο Δήμος Σερρών στην 33η Philoxenia 2017 (ΦΩΤΟ)

Για άλλη μία χρονιά οι Σέρρες και ο Δήμος στην κορυφαία τουριστική διοργάνωση της χώρας, στην 33η Philoxenia που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το περασμένο τριήμερο 10-12 του μήνα...

Ειδικότερα, η σερραϊκή παρουσία, στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προσέλκυσε επισκέπτες κι ανθρώπους του χώρου του τουρισμού, ενώ ο αρμόδιος εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδης είχε επαφές με παράγοντες και tours operators από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Να σημειωθεί ότι η 33η διεθνής έκθεση τουρισμού Philoxenia, πραγματοποιήθηκε παράλληλα με τη διεθνή έκθεση ξενοδοχειακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, Hotelia.

Πρόκειται για το "πιο σημαντικό εκθεσιακό τουριστικό δίδυμο της χώρας το οποίο κατέγραψε άνοδο 10% φέτος των εκθεσιακών συμμετοχών και αναβαθμισμένη εικόνα τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά.

Στην 33η Philoxenia εκπροσωπήθηκε όλη η τουριστική Ελλάδα, καθώς φέτος συμμετείχαν και οι 13 Περιφέρειες, αλλά και πολλοί τουριστικοί δήμοι. 

Η Έκθεση τέθηκε υπό την αιγίδα των υπουργείων Τουρισμού, και Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), του ΕΟΤ και των μεγάλων φορέων του τουρισμού (ΣΕΤΕ, ΗΑΤΤΑ, ΠΟΞ και ΞΕΕ.

Επισημαίνεται ότι η ξένη παρουσία ήταν ενισχυμένη, με άμεσες συμμετοχές από Τουρκία, Κύπρο, Αίγυπτο, Αυστρία, Ρωσία, Αλβανία, Βουλγαρία, Σερβία, Πολωνία, Λουξεμβούργο, Τσεχία, Σλοβακία, Περού, Φιλιππίνες και Ινδονησία.

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.

smart search

Ο Καιρός

Mostly Cloudy

18°C

Σέρρες

Mostly Cloudy

Humidity: 42%

Wind: 8.05 km/h

  • 23 Oct 2018

    Mostly Cloudy 20°C 12°C

  • 24 Oct 2018

    Sunny 23°C 5°C