Σέρρες: Απεβίωσε ο πρώην βουλευτής Σερρών Θόδωρος Παπαδόπουλος

Συγγενείς και φίλοι τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία...

Σε ηλικία 84 ετών έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Παπαδόπουλος, τέως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος εξελέγη πρώτη φορά το 1981 και διετέλεσε βουλευτής Σερρών έως και το 1990. Είχε τρία παιδιά και άλλα τρία εγγόνια. Η συζυγός του έφυγε από τη ζωή πριν από λίγα χρόνια. Συγγενείς και φίλοι, σήμερα το απόγευμα, είπαν το τελευταίο «αντίο» σε έναν πολιτικό που, όπως είπαν, άφησε το δικό του στίγμα στη Νέα Δημοκρατία αλλά και στην δικηγορία, την οποία υπηρέτησε επί πολλά συναπτά έτη. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι συγγενείς και οι φίλοι που λένε ότι ήταν ένας Άνθρωπος με Άλφα κεφαλαίο, που υπήρχαν φορές που έφτανε στο σημείο να πληρώνει και τα παράβολα των πελατών του, προκειμένου να τους βοηθήσει, επειδή καταλάβαινε ότι δεν είχαν χρήματα.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη σήμερα, στις 19:45 το βράδυ, στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης, ενώ το τελευταίο «αντίο» στο Θόδωρο Παπαδόπουλο είπαν ο πρώην Υπουργός Αχιλλέας Καραμανλής, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Αραμπατζή, πρώην βουλευτές του Νομού, αλλά και πλήθος κόσμου.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι ο Θόδωρος Παπαδόπουλος έπασχε από καρκίνο τα τελευταία χρόνια και έχασε τη ζωή του στις 06:00 τα ξημερώματα.

Πηγή: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων «ΔΙΚΤΥΟ»

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.

Ο Καιρός

Cloudy

8°C

Σέρρες

Cloudy

Humidity: 84%

Wind: 1.61 km/h

  • 15 Dec 2018

    Cloudy 14°C 8°C

  • 16 Dec 2018

    Rain 13°C 10°C