Προσφυγικό: Τα παιδιά τα αθώα θύματα στις Σέρρες (ΦΩΤΟ)

Ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τους πρόσφυγες που γέμισαν τις δομές στις Ελληνικές πόλεις τα αθώα θύματα του προσφυγικού προβλήματος ήταν και παραμένουν τα μικρά παιδιά...

Ο Χειμώνας είναι μπροστά μας και κανείς δεν γνωρίζει πού και πώς κοιμούνται, αλλά και πώς ζουν τα μικρά παιδιά.

Ανάμεσα σε άλλες δομές της Ελλάδας στις Σέρρες η αλήθεια είναι πως οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές όμως για περιορισμένο ή πολύ συγκεκριμένο αριθμό προσφύγων. Μπορεί να να εγγυηθεί κανείς ότι δεν θα στείλουν …νύχτα κι άλλους; Κανείς βέβαια δεν ρώτησε τους Σερραίους αν θέλουν κι άλλους ή μέχρι πότε θα ανεχόμαστε να δεχόμαστε πρόσφυγες δίπλα στην πόλη μας.

Μέσα από την Αμερικανική ΜΚΟ L.H.I. σας δείχνουμε εικόνες μέσα από τον Προσφυγικό Καταυλισμό.

Διαβάστε την ανάρτηση που έκαναν μέσω Κοινωνικών Δικτύων.


 
«Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν λίγες ημέρες στο στρατόπεδο των Σερρών. Δεν είναι ευχάριστο να το κοιτάξει κανείς, αλλά είναι η πραγματικότητα. Οι πρόσφυγες εξακολουθούν να εισέρχονται στην Ελλάδα. Ο πληθυσμός του στρατοπέδου των Σερρών διπλασιάστηκε απροσδόκητα τους τελευταίους μήνες. Δεκάδες οικογένειες κοιμούνται σε κρύα πατώματα πλακιδίων ή έξω στο έδαφος.


 
Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για την επίτευξη στόχου ύψους 20.000 δολαρίων για την προμήθεια ζεστού χειμώνα για εκατοντάδες νεοαφιχθέντες πρόσφυγες. Δεν μπορούμε να το κάνουμε χωρίς τη βοήθειά σας.
 
Τα 60 δολάρια θα αγοράσουν ένα παλτό, καπέλο, γάντια, κασκόλ, εσώρουχα και χειμωνιάτικες κάλτσες για μία από τις 1.100 γυναίκες, άντρες και παιδιά, που όλοι επέζησαν γενοκτονίας και έκαναν ένα μακρύ και επικίνδυνο ταξίδι εδώ».
 
Πηγή Εικόνων L.H.I.

Πηγή: Fonh.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.

smart search

Ο Καιρός

Partly Cloudy

9°C

Σέρρες

Partly Cloudy

Humidity: 64%

Wind: 12.87 km/h

  • 15 Nov 2018

    Partly Cloudy 17°C 8°C

  • 16 Nov 2018

    Partly Cloudy 13°C 5°C