Κοινωνια

«Το ελληνικό κράτος: γένος ουδέτερο, ταυτότητα: ανύπαρκτη» - Αρθρογραφεί η Σερραία εκπαιδευτικός Αποστολία Πυρινή

 «Κύριε» Τσίπρα σας έπιασε παροξυσμός λίγο πριν αφήσετε την καρεκλίτσα σας και είπατε να καταστρέψετε  ό, τι  προλαβαίνετε;

Πρώτα δίνετε δήθεν επιστροφές συντάξεων, επιδομάτων, κτλ, έπειτα ξεκινάτε και δίνετε στα παιδιά πεσκέσια, ταπεράκια με φαγάκι για το σπίτι μιας που οι μισθοί των γονιών τους έχουν γίνει ανύπαρκτοι και μιας που τους έχετε στερήσει ακόμα και τους ίδιους τους γονείς τους, αφού είναι όλη μέρα έξω από το  σπίτι για να μαζέψουν τα προς το ζειν. Ευχαριστούμε που μας κάνετε να νιώθουμε παρακατιανοί, ζητιάνοι και μας ελεείτε δίνοντας ψωμάκι στα παιδιά μας. Θα μπορούσατε εσείς, ο αριστερός, απλά να σεβαστείτε τα εργατικά μας δικαιώματα και να μας εξασφαλίσετε καλύτερες συνθήκες εργασίας και καλύτερους μισθούς, ώστε να μπορούμε μόνοι μας να θρέφουμε τα παιδιά μας. Αντιθέτως εσείς μας δώσατε κίνητρα να καταργήσουμε ακόμα και τον θεσμό του γάμου, ακολουθώντας το βέβηλο παράδειγμά σας! Μπράβο όμως με αυτό το μέτρο φιλανθρωπίας στα παιδάκια μας, παραδέχεστε την απόλυτη αποτυχία σας… Ωστόσο  δεν μας αρκεί αυτό πλέον. Βλέπουμε ότι δεν διστάζετε να ανατρέψετε τα πάντα!

Σε λίγο θα λέμε ότι το μαύρο είναι άσπρο και θα το πιστεύουμε κιόλας! Συγγνώμη… σωστά δεν υπάρχει μαύρο και άσπρο, δεν υπάρχει άριστος και τεμπέλης, δεν υπάρχει καλό και κακό, δεν υπάρχει αρσενικό και θηλυκό, δεν υπάρχει όραμα, δεν υπάρχει θρησκεία, δεν... τι είπατε; Δεν υπάρχει Ορθόδοξη θρησκεία; Το ελληνικό κράτος θα χαρακτηρίζεται πλέον ουδέτερο. Οι παπάδες (που ως γνωστόν όλα αυτοί τα φταίνε) δεν θα λογίζονται πλέον δημόσιοι υπάλληλοι, θα χορηγείτε όμως τους μισθούς τους για να μην γίνει και πολύ ντόρος, και αργότερα βλέπουμε πώς θα τους ξεφορτωθείτε κι αυτούς. Αλλά βέβαια το κάνετε για να νιώσει η Εκκλησία πιο αυτόνομη! Τι αλτρουιστής! Δεν θέλουμε άλλες φιλανθρωπίες κύριε Τσίπρα. Θέλουμε πίσω την εθνική μας ταυτότητα που τόσο έντεχνα εσείς και οι όμοιοι σας τα τελευταία χρόνια κάνετε ό, τι περνάει από το χέρι σας για να μας κάνετε όλους ουδέτερα. Πιονάκια στα χέρια του οποιουδήποτε. Ανθρώπους δυστυχισμένους που θα παραπαίουν, μη έχοντας αξίες, ιδανικά, θεμέλια για να στηρίζουν τις σκέψεις και τα θέλω τους. Ανθρώπους μπερδεμένους, χωρίς πρότυπα, αμόρφωτους, ανήθικους, καταθλιπτικούς.  

Μας έχετε πρήξει με την διαφορετικότητα! Όλη την ημέρα ακούμε για την διαφορετικότητα, για το bulling, κτλ. Άδικος κόπος! Αν απλά διδασκόταν σωστά τα θρησκευτικά στα σχολεία, αν οι γονείς έστελναν τα παιδιά τους στα κατηχητικά σχολεία, δεν θα χρειαζόταν καν όλα αυτά. Αντιγράφετε και μάλιστα πολύ κακότεχνα. Τώρα έτσι όπως τα κάνατε δεν υφίσταται καν ο όρος διαφορετικότητα. Για να υπάρχει διαφορετικότητα πρέπει να υπάρχει μία νόρμα, ένας κανόνας. Τους κανόνες τους καταρρίψατε όλους. Φυσιολογικό είναι πλέον παντού το ουδέτερο. Από τον πολύ σεβασμό στους άλλους θα ξεχάσουμε ποιοι είμαστε εμείς… και τότε αλίμονό μας!

Αλλά δεν θα περάσει!!! Δεν θα αφήσουμε να χωριστούν Εκκλησία και κράτος! Χριστιανισμός και Ελληνισμός είναι ένα! Ένα! Όσοι έχουμε νιώσει τι θα πει Ορθοδοξία, όσοι έχουμε νιώσει τι θα πει ελληνισμός, όσοι αγαπάμε την Ελλάδα θα ενωθούμε! Κρυφά σχολειά θα έχουμε, κατηχητικά θα οργανώσουμε όμως δεν θα παραδώσουμε τα παιδιά μας σε εσάς τους επικίνδυνους! Δεν θα τα αφήσουμε να ακροβατούν στο τίποτα με δεμένα μάτια! Κάτω τα χέρια από την πατρίδα μας!

Υ.Γ. Παρακαλώ να λογοκρίνετε και το βιβλίο Ιστορίας της Γ’ Δημοτικού που αναφέρει πως ζητήθηκε από τον Ηρακλή να επιλέξει αν θέλει να ακολουθήσει τον δρόμο της Αρετής ή της Κακίας. Προς Θεού, λ.χ. Βούδα (διαλέξτε ελεύθερα ό,τι θέλετε)! Τι ρατσισμοί είναι αυτοί; Γιατί ο ένας ο δρόμος να είναι καλός και ο άλλος κακός! Όλα νορμάλ! Όλα ουδέτερα!

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.

Ο Καιρός

Cloudy

3°C

Σέρρες

Cloudy

Humidity: 54%

Wind: 19.31 km/h

  • 04 Jan 2019

    Snow Showers 3°C 1°C

  • 05 Jan 2019

    Mostly Cloudy 2°C -4°C