Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Κοινωνια

Σέρρες: Το «ΟΑΣΙΣ» Σερρών ιδρύει Σχολή Γονέων

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Σερρών «ΟΑΣΙΣ» ανακοινώνει την ίδρυση Σχολής Γονέων και κατά τη διάρκεια του τρέχοντος σχολικού έτους...

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Σερρών «ΟΑΣΙΣ», που λειτουργεί στο Νομό Σερρών εδώ και 18 περίπου χρόνια και καθ’ όλη τη διάρκεια συνεργάζεται στενά με τη Δ/νση Π/βάθμιας Εκπαίδευσης, το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων και τις σχολικές μονάδες, σχεδιάζει να υλοποιήσει έναν ακόμα βιωματικό κύκλο εκπαίδευσης για Γονείς με παιδιά στην προσχολική, σχολική και εφηβική ηλικία.

Στόχος των Σχολών Γονέων είναι η υποστήριξή τους στο γονεϊκό τους ρόλο, η διαπραγμάτευση θεμάτων που αφορούν στην καθημερινή τους σχέση με τα παιδιά τους και τυχόν δυσκολίες που καλούνται να διαχειριστούν, η βελτίωση της επικοινωνίας, η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης, τα όρια και η θέσπισή τους κ.α. Οι ομάδες γονέων θα λειτουργήσουν απόγευμα, αλλά και πρωί, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον.

Όσοι επιθυμούν τη συμμετοχής τους στη Σχολή Γονέων μπορούν να επικοινωνούν είτε στο τηλ. 2321 0 53222 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Πηγή: infonews24.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.