Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Κοινωνια

Γλυκά Νερά: Στη μηχανή του έκρυψε τα κοσμήματα ο πιλότος

Στο ντεπόζιτο της μηχανής του έκρυβε τα κοσμήματα της Καρολάιν, τα οποία υποτίθεται ότι είχαν πάρει οι ληστές, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος σκότωσε τη σύζυγό του στα Γλυκά Νερά και για σχεδόν 40 ημέρες υποστήριζε πως άγνωστοι ληστές ήταν οι δράστες, φαίνεται ότι γνώριζε πολύ καλά τι έκανε και σκηνοθετούσε προσεκτικά το κάθε του βήμα.

 

Συστηματικός και συνειδητοποιημένος

 

Όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στο OPEN, η ψυχραιμία και ο συστηματικός τρόπος με τον οποίο λειτούργησε οπ καθ’ ομολογία συζυγοκτόνος είναι άξια προσοχής. Ο Αναγνωστόπουλος είχε πει στους αστυνομικούς ότι οι ληστές του είχαν κλέψει 9.500 ευρώ και τα κοσμήματα που είχαν βρει.

Όπως αποκάλυψε μετά την ομολογία του, όμως, τα κοσμήματα της Καρολάιν – τις δύο βέρες τους, ένα δαχτυλίδι κι ένα μενταγιόν της – τα πήρε ο ίδιος, μετά την τέλεση του εγκλήματος, και τα έκρυψε στο ντεπόζιτο της μηχανής του. Όλα αυτά τα έκανε φορώντας γάντια που βρήκε στο σπίτι. Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες, με ένα γάντζο τα έβγαλε από το ντεπόζιτο γιατί φοβήθηκε μήπως κάποια στιγμή οι αστυνομικοί καταφέρουν και τον εντοπίσουν και τα πέταξε σε έναν σκουπιδοτενεκέ πολύ κοντά στο σπίτι των Γλυκών Νερών.

Πηγή: Thestival.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.