Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Κοινωνια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Σέρρες: Εμπρησμός και έκρηξη σε βενζινάδικο της πόλης των Σερρών (ΒΙΝΤΕΟ)

Εμπρησμός σημειώθηκε...
στις 02:15 περίπου τα ξημερώματα της Παρασκευής στο βενζινάδικο Coffeelink Gas Station Λυκουργιώτης, το οποίο βρίσκεται στην Οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 56.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης, ο οποίος εντοπίστηκε απ' κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της επιχείρησης, παραφύλαγε σε συγκεκριμένο σημείο.

Έπειτα, και αφού πρώτα παρέμεινε για 15 λεπτά σε «τυφλό» σημείο, ο άγνωστος έβαλε φωτιά.

Αυτό που έκανε, ήταν να «πειράξει» τις δεξαμενές καυσίμων μιας απ' τις 2 μηχανές που ήταν σταθμευμενες στον χώρο (και οι οποίες τελικά κατάστραφηκαν ολοσχερώς), κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τη διαρροή βενζίνης και την πρόκληση έκρηξης.

Αφού έβαλε φωτιά, παρέμεινε στο χώρο του πρατηρίου καυσίμων για λίγο ακόμη και, στη συνέχεια, διέφυγε προς το κέντρο της πόλης, πιθανώς τραυματισμένος.

Η έκρηξη, ακούστηκε σ' όλη την περιοχή, με αποτέλεσμα να αναστατωθεί ο κόσμος.

Τα χειρότερα, απεφεύχθησαν χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών, η οποία ανταποκρίθηκε εντός δεκαλέπτου, καθώς ειδοποιήθηκε για την έκρηξη από τηλεφώνημα γυναίκας στην περιοχή Σιγής.

Ευτύχημα, αποτελεί το γεγονός ότι η φωτιά δεν έφτασε στις αποθήκες εύφλεκτων υλικών, διότι τώρα θα θρηνούσαμε θύματα.

Την έρευνα για το περιστατικό, διεξάγουν οι αρμόδιες αρχές.Ακολουθήστε τα SerraikaNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.