Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Κοινωνια

Σέρρες – Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων: Μπάζωμα επικίνδυνων σημείων και νέες πινακίδες

Σε μπάζωμα σημείων και ενίσχυση του αριθμού των πινακίδων προχωρά ο Δήμος Σερρών- σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Έργων, Γιώργο Νυχτοπάτη,

που μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών– σχετικά με τα επικίνδυνα σημεία στην περιοχή της Κοιλάδας των Αγ. Αναργύρων μετά τις φθορές που προκάλεσαν οι τελευταίες πλημμύρες.

Αναφορά στο πρόβλημα έγινε από τη δημοτική Κίνηση «Διάβαση Πεζών» και μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών το μέλος της Δημήτρης Δεληγιώργης έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου ζητώντας άμεση παρέμβαση του Δήμου πριν προκληθεί κάποιο ατύχημα, μια και εκατοντάδες περιπατητές καθημερινά κάνουν τον περίπατό τους στην όμορφη περιοχή.

«Το γνωρίζω εδώ και καιρό το θέμα, σε κάποια σημεία τα πρανή είναι πολύ ψηλά και μετά τις πλημμύρες τα χώματα έγιναν ακόμη πιο σαθρά σχεδόν σε όλο το μήκος από την ‘κόκκινη γέφυρα’ και μέχρι της γέφυρα Σιγής, Στα πολύ έντονα σημεία θα τα μπαζώσουμε για να μην διαβρωθεί ακόμη το έδαφος και σε κάποια σημεία ίσως χρειασθεί να βάλουμε πινακίδες για να προσέχει ο κόσμος. Κοντά στο κιόσκι θα μπαζώσουμε το σημείο για να μειώσουμε τη διάβρωση και κάποιες πινακίδες θα τοποθετηθούν κυρίως στο κάτω μέρος της κοιλάδας» είπε ο κ. Νυχτοπάτης.
Άμεσα, σύμφωνα με τον κ. Νυχτοπάτη, θα γίνει η περίφραξη γύρω από την τεχνητή λίμνη και θα απομακρυνθούν τα χώματα, ενώ μόλις λάβουν άδεια από το Δασαρχείο θα διορθωθεί η γέφυρα που υπάρχει στην επάνω λίμνη.

Συντάκτρια: Δέσποινα Γιαννακίδου

Πηγή: ert.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.