Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Κοινωνια

Σέρρες: Τα σχολεία θα ανοίξουν μαζί με την Πάολα;

Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την εκπαίδευση όπως τα μπουζούκια

Δεν υπάρχει αμφιβολία πια ότι τα σχολεία αντιμετωπίζονται όπως τα μπαρ και τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης! Όπως το πάει η κυβέρνηση θα ανοίξει τα σχολεία μαζί με τα μπουζούκια… Κάπου εκεί μετά το Πάσχα δηλαδή! Ήδη σήμερα ο καθηγητής παθολογίας και λοιμωξιολογίας Χαράλαμπος Γώγος το είπε καθαρά “Τίποτα δεν είναι δεδομένο… Με το παραμικρό μπορούμε να έχουμε τρίτη επιδείνωση… Για τα σχολεία στις 7 Ιανουαρίου εξαρτάται απ’ ο,τι θα βλέπουμε. Πάμε εβδομάδα – εβδομάδα, μέρα – μέρα, υπάρχει καμπύλη, αλλά φαίνεται ότι θα είναι μια βασανιστική πορεία».

Ο καθηγητής είναι ξεκάθαρος αν ήταν στο χέρι του δεν θα άνοιγε τίποτα, καθόλου. Δεν είναι κακό, αν είναι να σωθούμε… Αρκεί όμως να το πουν και να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα, οικονομικής και ψυχολογικής στήριξης!

Διότι πόση Πάολα να παίξει και το MEGA!

πηγή: https://www.enimerosi24.gr/229436/%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%b8%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%af%ce%be%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%af-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%ac%ce%bf%ce%bb/

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.