Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Κοινωνια

Σέρρες, Αποκλειστικό-fonh.gr: Πρόσφυγες βολταρουν ανενόχλητοι έξω από τη Δομή Προσφύγων (Φώτο+Video)

Με σύμμαχο τον καλό καιρό οι πρόσφυγες για μια ακόμη φορά βολταρουν ανενόχλητοι έξω από τη Δομή Προσφύγων στις Σέρρες και σε περίοδο Lockdown!

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε καταγγελίες για αυτές τις εικόνες που σας παρουσιάζει το FONH.GR.

 

Στο ρεπορτάζ πρόσφυγες βολταρουν με ποδήλατα πηγαίνοντας ανενόχλητοι στην πόλη των Σερρών, ενώ άλλοι επιστρέφουν με τσάντες από τη λαϊκή αγορά όταν στο Νομό Σερρών καταγράφονται έως και τριψήφια νούμερα κρουσμάτων Κορωνοϊου.

 
 

Προκαλεί ερωτηματικά πως βγαίνουν από την πύλη της Δομής των Σερρών, ποιος τους αφήνει να πηγαίνουν στην πόλη και γιατί η Αστυνομία δεν τους ελέγχει και δεν τους ακινητοποιεί έτσι ώστε να τους επιστρέψει πίσω.

 

Φορτωμένοι με τσάντες από την Λαϊκή Αγορά των Σερρών επιστρέφουν στη Δομή

Από την οδό Μεραρχίας και την οδό Απαμιας περνάνε καθημερινά, ενώ όσοι Σερραίοι περνούν με τα αυτοκίνητα τους στη συγκεκριμένη διασταύρωση γίνονται αυτόπτες μάρτυρες αυτών των εικόνων που σας παρουσιάζουμε.

Αξίζει να αναφέρουμε πως όλοι φορούσαν μάσκες, όμως κανείς δεν γνωρίζει εάν έχουν χαρτιά μετακίνησης ή έστειλαν όπως όλοι μας sms για να βγουν έξω.

 

Με τα ποδήλατα γυρίζουν σε ολη την πόλη!

πηγή: https://www.fonh.gr/apokleistiko-prosfyges-voltaroyn-anenochlitoi-exo-apo-ti-domi-prosfygon-foto-video/?fbclid=IwAR326Z3HXOcUb1aGYt5qf8x5quzigTwcGVuOK6jbcR9KdTQnnkohvBXUZjc

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.