Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Κοινωνια

Σέρρες: Τα επόμενα «βήματα» για το νέο Δικαστικό Μέγαρο

Δρομολογούνται οι διαδικασίες με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ της ΔΕΥΑΣ για το νέο Δικαστικό Μέγαρο στις Σέρρες,

καθώς η ομόφωνη αυτή απόφαση για την ανταλλαγή ακινήτων με το Δήμο Σερρών σηματοδοτεί ουσιαστικά, την εκκίνηση των διαδικασιών για την υλοποίηση ενός πάγιου αιτήματος της τοπικής κοινωνίας που είναι η δημιουργία νέου Δικαστικού Μεγάρου.

Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή η Δημοτική Αρχή Σερρών και ο Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης επέδειξαν τη δέουσα σοβαρότητα και αποφασιστικότητα και σε αγαστή συνεργασία με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, δρομολόγησαν τις διαδικασίες για την υλοποίηση του σπουδαίου αυτού έργου, προϋπολογισμού 8.000.000 ευρώ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΣ ενέκρινε σύσσωμο την ανταλλαγή οικοπέδου 16 στρεμμάτων δίπλα στο Σιδηροδρομικό Σταθμό, με έκταση 40 στρεμμάτων του Δήμου Σερρών, που βρίσκεται δίπλα στο παρκινγκ βαρέων οχημάτων. Το επόμενο «βήμα» είπε ο κ. Χαλκιόπουλος είναι η επικύρωση της απόφασης στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών και αμέσως μετά ανοίγει ο δρόμος για την έναρξη των συνομιλιών με το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Συντάκτρια: Δέσποινα Γιαννακίδου

Πηγή: ert.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.