Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Κοινωνια

Σέρρες: Υπό έλεγχο η φωτιά στη Δάφνη Βισαλτίας- Σε επιφυλακή για τυχόν αναζωπύρωση (Βίντεο)

Υπό έλεγχο έχει τεθεί...

η πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα το απόγευμα, περίπου στις 5:30, σε δασική περιοχή μεταξύ των τοπικών κοινοτήτων Δάφνης και Καστανοχωρίου, του Δήμου Βισαλτίας.

Είκοσι πυροσβέστες με πέντε οχήματα, αλλά και το πολιτικό και διοικητικό προσωπικό της πολιτικής προστασίας του Δήμου Βισαλτίας, με δύο υδροφόρες και ένα JCB, έδωσαν σκληρή «μάχη» με τις φλόγες και τελικά κατάφεραν να την περιορίσουν.

 

Όλοι θα μείνουν σε επιφυλακή όλο το βράδυ, προκειμένου να προλάβουν το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης λόγω αέρα.

Στο σημείο από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν και κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να περιορίσουν την πυρκαγιά, οι 20 πυροσβέστες, οι Αντιδήμαρχοι Βισαλτίας Θόδωρος ΒαδικόλιαςΙωάννης Αδαμούδης και Θωμάς Μπιμπλιάς, ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Δάφνης Παναγιώτης Σιτσόγλου, ο τοπικός σύμβουλος Δάφνης Παναγιώτης Τοσουνίδης, ο Προϊστάμενος της πολιτικής προστασίας Βισαλτίας Βασίλης Σκαπέρδας και οι εργαζόμενοι της πολιτικής προστασίας Βασίλης ΚύρουΘόδωρος Γραβάλης και Μαργαρίτης Τσιφούτης.

 

Να σημειωθεί πως 6 πυροσβέστες με δύο οχήματα του πυροσβεστικού κλιμακίου Νιγρίτας, συμμετέχει και δίνει αγώνα στις πυρκαγιές στην Πελοπόννησο.Πηγή: infonews24.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.